Τελευταία Νέα

10/6/16

ΑΕΚ : Ανακοινώσε τον Βασίλη Μπάρκα από τον Ατρόμητο!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Έλληνα διεθνούς γκολκίπερ, Βασίλη Μπάρκα, από τον Ατρόμητο για τα τρία επόμενα χρόνια.
Λίγο μετά τις 12:00, ο Βασίλης Μπάρκας πέρασε την πόρτα των γραφείων της ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον ατζέντη του. Ο 22χρονος διεθνής γκολκίπερ αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο κι ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΑΕΚ, για επόμενα τρία χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.
Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία".
"Ο λόγος που προτίμησα την ΑΕΚ, είναι γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε με την ΑΕΚ. Πάμε για πρωτάθλημα, πάμε να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και είναι για μένα ένα βήμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Στόχος τώρα είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Όταν κλείνεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, βάζεις τον εαυτό σου να παίρνεις τρόπαια, όπως έκαναν τα παιδιά με το Κύπελλο. Το περιμένω πως και πως. Ήρθα εδώ να βοηθήσω, να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε. Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για την στήριξη, τον κ. Μελισσανίδη που με προτίμησε για αυτή την θέση, όσους γυμνάστηκα μαζί τους, όσους με βοήθησαν και τους συμπαίκτες μου", ανέφερε ο Βασίλης Μπάρκας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Για το συναγωνισμό που θα έχει με τον Ανέστη, είπε: "Ο Ανέστης έπαιζε πέρυσι, θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου