Τελευταία Νέα

21/6/16

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Μίλος Ντέλετιτς!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην Σερβία. 
Με την απόκτηση του 22χρονου (σ.σ. γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1993) Μίλος Ντέλετιτς συνεχίστηκε η ενίσχυση της ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) πως ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο διεθνή με τις μικρές ομάδες της Σερβίας αποκτώντας έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.
Όπως κάνει γνωστό μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της η ΑΕΛ ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από τη Σερβία και την Τουρκία ενώ οι "βυσσινί" πάλευαν για την απόκτηση του το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Επίσης και ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε την έγκριση του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Η σχετική ανακοίνωσε αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες 15 και πλέον ημερών και με άφιξη στην Ελλάδα του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή Μπάσκο Γιάνκοβιτς, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η μεταγραφή ενός από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου του Μίλος Ντέλετιτς.
Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,82. Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του την τελευταία χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος με την ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα, 1ης κατηγορίας, με την οποία αγωνίστηκε στις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού και του επιτελικού μέσου. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι διεθνής με την U20 της Σερβίας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Ζλάταν Σπάσιτς, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση τόσο της ομάδος αλλά και το γεγονός ότι τον παίκτη διεκδικούσαν ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ομάδες της Τουρκίας.
Για την αξία του παίκτη αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει το περυσινό παιχνίδι Παρτιζάν-Ράντνικ Σουρντούλιτσα το οποίο έληξε με σκορ 3-2 και ο Ντέλετιτς χρίστηκε σκόρερ.
Ο Μίλος Ντέλετιτς ετέθη υπ' όψιν του κ. Αναστασιάδη αμέσως μετά την πρόσληψή του και ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες".
Οι συμμετοχές του:
2012-13 Voivodina 7/1

2013-14 Napredak Krusevac 4/0

2014 Sagaeta Navodari 24/4

2015 Academica Arges 12/5

2015 Jagodina 13/0

2016 Radnik Surdulica 14/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου