Τελευταία Νέα

8/6/16

Λαύριο : Ανανέωσε ο Παναγιώτης Τσίρος!

Μετά τον Σάκη Γιαννακόπουλο και τον Μιχάλη Περράκη, σήμερα (8/6) ήταν η σειρά του Παναγιώτη Τσίρου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με το Λαύριο, συμπληρώνοντας αισίως πέντε χρόνια στην ομάδα.
Το Λαύριο ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Basket League ενώ θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Παναγιώτη Τσίρο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη μετά τους Σάκη Γιαννακόπουλο και Μιχάλη Περράκη.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο:
"H KAE Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσίρο. Ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει για 5η χρονιά στην ομάδα αποτελώντας έναν ακόμη πιστό στρατιώτη του Λαυρίου, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες του συλλόγου".
"Η περσινή χρονιά ήταν για όλους μας απλά μαγική! Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ελπίζω ότι φέτος θα σωθούμε νωρίτερα και θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου και ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, όπου και θα ξαναβρεθούμε!" τόνισε από την πλευρά του ο Τσίρος, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου