Τελευταία Νέα

17/6/16

Λαύριο : Ανανέωσε ο ΝτεΜάριους Μπολντς!

Το Λαύριο ανακοίνωσε την παραμονή του ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος ήρθε στα μισά της σεζόν στους νεοφώτιστους, για να βοηθήσει σημαντικά στην εξασφάλιση της παραμονής.
Με τη φανέλα του Λαυρίου θα αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Ο 32χρονος γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα στα μισά της σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αφού είχε 15.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο.
Η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντεμάριους Μπόλντς! Ο Αμερικανός μπόμπερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και θα συνεχίσει να "βομβαρδίζει" τα αντίπαλα καλάθια! Με συντονισμένες κινήσεις η διοίκηση της ΚΑΕ, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του κόουτς Σερέλη και ταυτόχρονα απέδειξε την πρόθεση της η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη από την παρθενική της ομάδας μας στην Α1! Το ταξίδι συνεχίζεται…", 
Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το ίδιο έπραξαν οι Σάκης Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Περράκης, Παναγιώτης Τσίρος και Άσλεϊ Χάμιλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου