Τελευταία Νέα

31/7/16

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Κέρκυρα νίκησε τα
Ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League, καθώς έχασε 1-0 από την Κέρκυρα στους "Ζωσιμάδες".
Φιλική ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League, με τους Ηπειρώτες να κυνηγούν την ανατροπή του 1-0 από το πρώτο ματς επί ολλανδικού εδάφους.
Βέβαια, ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε κατά κύριο λόγο αναπληρωματική ομάδα κόντρα στους Φαίακες, οι οποίοι έκαναν το ίδιο από την δική τους πλευρά και επικράτησαν 1-0.
Ο Νίκιτς είχε δοκάρι για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο 35' και τρία λεπτά μετά ο Ντουαλά με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές των δυο προπονητών δεν βοήθησαν στο θέαμα, έγιναν λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και μοιραία δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.
Οι αρχικές συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Μασούρας, Δώνης, Ζιώγας, Ψαρράς, Κούτρης, Κόντε, Μαμουλού.
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Κρητικός, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου