Τελευταία Νέα

28/7/16

Περούτζια - Παναιτωλικός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναιτωλικός αν και είχε αρκετές ευκαιρίες στο φιλικό με την Περούτζια, τρίτο στην Ιταλία, έχασε τελικά με 1-0 αλλά η απόδοση της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Μαντζουράκη.
Δεύτερο φιλικό για τον Παναιτωλικό στην Ιταλία σε διάστημα λιγότερο των 24ώρων με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/7) την Περούτζια και να γνωρίζει την ήττα με 1-0.
Οι Αγρινιώτες είχαν καλύτερη απόδοση από τους αντίπαλους τους, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και κυριαρχία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τους έλειψε μόνο το γκολ αφήνοντας ικανοποιημένο σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον έμπειρο τεχνικό. Μάλιστα τους ακυρώθηκε και γκολ του Ρότσα στο 76'.
Το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης πέτυχε ο Guberti στο 76'.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης(46’ Κριστιάνο), Κούσας, Ροντρίγκες (82’ Χαντάκιας), Μύγας (73’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Μάκος (46’ Πάουλο), Παπάζογλου, Φερέιρα (46’ Μαρκόβσκι), Ουάρντα (58’ Ρότσα), Μουνιός (73’ Κλέσιο), Τομανέ (85’ Παπουτσογιαννόπουλος).
PERUGIA: Rosati, Imparato, Chiosa, Didiba, Gualtieri, Monaco, Drole, Ricci, Di Carmine, Zapata, Vicaroni. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Elezaj, Patrigniani, Comotto, Zerbli, Brighi, Di Nolfo, Buonaiutto, Guberti, Bianchi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου