Τελευταία Νέα

30/7/16

Λάρισα - Λεβαδειακός 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Σε φιλική αναμέτρηση στην "AEL FC Arena", ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 με ανατροπή την ΑΕΛ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα για την ομάδα του.
Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πρωταγωνιστεί και να είναι "καυτός", ο Λεβαδειακός έφυγε νικητής από τον θεσσαλικό Κάμπο, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ στην "AEL FC Arena" σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2' όταν ο Ουρτάδο με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ναμάσκο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Εν συνεχεία οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως καμία να μπορέσει να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.
Όλα αυτά μέχρι το 30' όπου η ΑΕΛ είχε μια πολύ καλή στιγμή και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ουρτάδο ο οποίος έδωσε στον Ναζλίδη. Αυτός επιχείρησε το σουτ αλλά ο Ναμάσκο με δύσκολη επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ροβίθης πέτυχε ένα ακόμη γκολ για την Λάρισα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με πέναλτι στο 67, όταν ο Καρατάσιος έπεσε άτσαλα πάνω στον Βασιλείου, με τον Αρετόπουλο να υποδεικνύει την παράβαση και τον Μάντζιο να φέρνει το ματς στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, πέτυχαν το δεύτερο τους τέρμα και πάλι με τον Έλληνα φορ. Σε μια πανέξυπνη κομπίνα στο 84’, ο Μιλιάζες τροφοδότησε συρτά τον Μάντζιο και αυτός νίκησε τον Καβουσάκη για το τελικό 2-1.
Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32′ Ξενοδόχοβ), Κοντόρ (32' Ροβίθης), Ναβάρ (36'  Μασούρας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.
Στο δεύτερο ξεκίνησαν και οι: Ξενοδόχοβ (61' Καβουσάκης), Μασούρας (60' Ρέντζας) Καρατάσιος, Σουλιώτης (65' Γκόλιας), Μονιάκης, Καπνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ροβίθης (67' Γιαννιτσάνης), Καπός .
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμασκό (60' Μοσχονάς), Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (60' Μανωλάς), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί Τζάκσον (61' Καραχάλιος), Μαχαίρας (54' Βασιλείου), Μπελγκαζουανί (54' Ζεζίνιο), Γιακουμάκης (66' Παππάς), Σουμπίνιο (80' Μάγκας), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου