Τελευταία Νέα

27/7/16

Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικού του Champions League!



Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικού του Champions League!


Eλαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στα play-offs του Champions League απέκτησε ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στην Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς.
Οι Σέρβοι με όμορφο γκολ του Αλεκσάνταρ Κάταϊ απάντησαν στο ακόμη πιο όμορφο του Ζόναταν Καφού και έκαναν ανατροπή με τον Κανγκά στο 66' (με πλασέ που κόντραρε), αλλά στο 76' η άμυνα... κοιμήθηκε και ο Κλαούντιο Κεσέρου ισοφάρισε για το τελικό 2-2.
Με το ίδιο σκορ έφυγε και η Άντερλεχτ από την έδρα της Ροστόβ, ενώ η Ζάλτσμπουργκ νίκησε στα Τίρανα την Παρτιζάνι με πέναλτι του Τζόναταν Σοριάνο (0-1).
Οι εντός έδρας νίκες με 2-0 για Σαχτάρ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ σημαίνουν πως δύσκολα θα κινδυνέψουν στις ρεβάνς με Γιούνγκ Μπόις και Ντίναμο Τιφλίδας, αντίστοιχα.
Στο 72' λυτρώθηκε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ με την Ντάνταλκ (1-0), η Καραμπάχ πήρε το 0-0 στην Τσεχία από την Βικτόρια Πλζεν, ενώ Στεάουα Βουκουρεστίου με γκολ του Στάντσιου έφυγε επίσης με ισοπαλία από την Τσεχία και την έδρα της Σπάρτα Πράγας.
H Ρόσενμποργκ στο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0, αλλά το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μειώσει με τον Εφραίμ στο 67' και το τελικό 2-1 της δίνει ελπίδες πρόκρισης στα play-offs του Champions League.
Ο Εφραίμ μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα έδωσε... έτοιμο γκολ στον Ίγκορ ντε Καμάργκο, αλλά ο Βέλγος επιθετικός αστόχησε, ενώ σε όλο το ματς έπαιξε ο Γιαννιώτας.
Και η Σέλτικ κατάφερε να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ στο Καζακστάν, ο Λι Γκρίφιθς στο 78' ισοφάρισε και με το 1-1 στην έδρα της Αστάνα οι "καθολικοί" απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα play-offs του Champions League, εν όψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Γλασκώβη.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Γιούρι Λογκβινένκο, αλλά στο 78' μια αμυντική αδράνεια έφερε το κλέψιμο του Πάτρικ Ρόμπερτς στην περιοχή, ο νεαρός Άγγλος που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι τροφοδότησε ψύχραιμα τον Γκρίφιθς και αυτός με αριστερό σουτ έκανε το 1-1.
Όπως η Σέλτικ, έτσι και η Κοπεγχάγη βρέθηκε να χάνει στην Ρουμανία από την Άστρα Τζούρτζου, αλλά πήρε την ισοπαλία με 1-1, χάρη στο τέρμα του Τόμας Ντιλέινι στο 65'.
Αυτή που απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης είναι η Λέγκια, καθώς νίκησε 1-0 την Τρέντσιν στην Σλοβακία με τέρμα του Νίκολιτς στο 70', ενώ για το ντέρμπι.

Στο μεγάλο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 2-1 τη Μονακό στο "Σουκρού Σαράτσογλου".
Πρωταγωνιστής ήταν ο Εμάνουελ Εμενίκε που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Βίτορ Περέιρα, ενώ ο Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει και δίνει πολλές ελπίδες για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει της ρεβάνς του "Λουί ΙΙ".
Αυτό το γκολ ήταν το πρώτο του Φαλκάο μετά τις 29 Αυγούστου 2015 στην ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας (1-2), ενώ με την φανέλα της Μονακό είχε σκοράρει τελευταία φορά στις 24 Αυγούστου 2014 στην εκτός έδρας νίκη επί της Ναντ (0-1).

Τα πρώτα ματς του 3ου προκριματικού:


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Τρίτη
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία) - Ντάνταλκ (Ιρλανδία) 1-0 (71' Γκορντεϊτσούκ)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 2-2 (43' Ζόναταν Καφού, 76' Κεσέρου / 47' Κάταϊ, 66' Κανγκά)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) - Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 0-0
Παρτιζάνι Τιράνων (Αλβανία) - Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-1 (71' πέν. Τζόναταν Σοριάνο)
Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) - Ντίναμο Τιφλίδας (Γεωργία) 2-0 (39' Σουντανί, 42' Τσόριτς)

Τετάρτη
Αστάνα (Καζακστάν) - Σέλτικ (Σκωτία) 1-1 (19' Λογκβινένκο / 78' Γκρίφιθς)
Ρόσενμποργκ (Νορβηγία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 2-1 (24' Γκίτκιερ, 45'+1 Σκιέλβικ / 67' Εφραίμ)
Άστρα Τζούρτζου (Ρουμανία) - Κοπεγχάγη (Δανία) 1-1 (7' Φιλίπε Τεϊσέιρα / 65' Ντιλέινι)
Τρέντσιν (Σλοβακία) - Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 0-1 (70' Νίκολιτς)
Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Χαπόελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) 0-0

ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Τρίτη
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) - Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 1-1 (35' Σούραλ / 75' Στάντσιου)
Ροστόβ (Ρωσία) - Άντερλεχτ (Βέλγιο) 2-2 (16' Εζατολαχί, 60' πέν. Πόλοζ / 3' Χανί, 52' Τίλεμανς)
Άγιαξ (Ολλανδία) - ΠΑΟΚ (Ελλάδα) 1-1 (57' Ντόλμπεργκ / 27' Τζάλμα)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) 2-0 (26' Μπερνάρντ, 75' Σελεζνιόβ)

Τετάρτη
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) - Μονακό (Γαλλία) 2-1 (39' και 63' Εμενίκε / 42' Φαλκάο)

*ρεβάνς 3 & 4 Αυγούστου
**στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών περιμένουν στα play-offs οι Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Γκλάντμπαχ (Γερμανία) και Ρόμα (Ιταλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου