Τελευταία Νέα

5/7/16

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι!

Ντιμιτρόφσκι
Στην απόκτηση του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι προχώρησε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο 28χρονος διεθνής Σκοπιανός αμυντικός επέστρεψε στο νησί των Φαιάκων έπειτα από μια σεζόν.
Παίκτης της Κέρκυρας είναι εκ νέου ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. Ο Σκοπιανός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην επτανησιακή ομάδα, στην οποία επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2014-2015, κατά την οποία έπαιξε στο νησί των Φαιάκων.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. Το Δ.Σ. του επτανησιακού συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλωσορίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον 28χρονο (30/11/1988) διεθνή (4 φορές) Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό στην Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας τη σεζόν 2014-15 σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League σκοράροντας και μια φορά, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου