Τελευταία Νέα

26/7/16

Λαύριο : Ανακοίνωσε τον Σωκράτη Ψαρόπουλο!

Το Λαύριο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ, Σωκράτη Ψαρόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Περιστέρι.
To Λαύριο θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία και η ομάδα συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ, Σωκράτη Ψαρόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Χρήστου Σερελή.
Η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Σωκράτη Ψαρόπουλου! Ο 24χρονος γκαρντ (1,91 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας. Ο Ψαρόπουλος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία φορώντας τη φανέλα του Περιστερίου.
Αποτελεί προσωπική επιλογή του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος αναζητούσε έναν ψηλό γκαρντ με ταχύτητα και δύναμη, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα παίκτη. Εκτός του Περιστερίου, ο νέος άσος του Λαυρίου έχει αγωνιστεί και στους Φιλαθλητικό και Παγκράτι, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές. Ο σχεδιασμός του Λαυρίου της επόμενης σεζόν συνεχίζεται με σταθερά βήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου