Τελευταία Νέα

25/7/16

Ολυμπιακός : Τέλος ο Βασίλης Καββαδάς!

Αλλαγή δεδομένων, καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Βασίλη Καββαδά, ενεργοποιώντας την option out. Όλα δείχνουν παραμονή Νίκολα Μιλουτίνοβ και μη απόκτηση "4αριού".
Aν και στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να κρατήσουν στο ρόστερ τον Βασίλη Καββαδά, έχουμε αλλαγή δεδομένων. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την option out στο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ και τον άφησαν ελεύθερο.
Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ύστερα από τρία χρόνια, καθώς ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2018. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί του. Πιθανότερος προορισμός του Έλληνα σέντερ η ομάδα του Άρη, η οποία εδώ και καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, γνωστοποιώντας του πως θα έχει στο ρόστερ βασικό και ενεργό ρόλο.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ρόστερ, καθώς δεν βρέθηκε άκρη στο να παραχωρηθεί δανεικός και θα αποτελέσει τον έκτο ξένο (Χάκετ, Λοτζέσκι, Γιανγκ, Μπιρτς, Γκριν, Μιλουτίνοβ) του Ολυμπιακού στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δύσκολα θα αποκτήσουν οι Πειραιώτες ξένο "4άρι" και το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν ως έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου