Τελευταία Νέα

23/7/16

Μοντάνα - Ξάνθη 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Ξάνθη ηττήθηκε με 2-1 από την ποιο έτοιμη Μοντάνα στο δεύτερο φιλικό της στην Βουλγαρία. 
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου από την Μοντάνα στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν οι Ακρίτες στο Πράβετς. Η ομάδα του Λουτσέσκου αντιμετώπισε έναν σύλλογο που είναι πιο μπροστά σε προετοιμασία ενώ από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες θέλοντας να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του.
Το πρώτο μέρος που ήταν γενικά μοιρασμένο, είχε να προσφέρει μία καλή ευκαιρία, αυτή στο 28ό λεπτό, όταν ο Σολτάνι από δεξιά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ράνος με κεφαλιά προσπάθησε να την στείλει στην απέναντι πλευρά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Βούλγαροι είχαν στο ίδιο διάστημα και λίγο αργότερα ένα μακρινό σουτ που δεν ανησύχησε τον Ζαρόπουλο.
Στο β’ μέρος οι Βούλγαροι με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 58’ άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 63’ η κεφαλιά του Ορφανίδη κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα αλλά στο 70’ μετά από οργανωμένη προσπάθεια από δεξιά, η κεφαλιά πάσα του Γιουνές έφτασε στον Νιέτο και ο Ισπανός από πλάγια θέση με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Λίγο πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι με κοντινό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.
Ξάνθη  (α’ μέρος): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Γουάλας, Καμαρά, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Σολτάνι, Κώστας, Ράνος.
Ξάνθη (β’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Νιέτο, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Γιουνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου