Τελευταία Νέα

1/7/16

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε ο Τάσος Δημητριάδης!

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Τάσος Δημητριάδης, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο για τέσσερα ακόμη χρόνια.
Οι πρώτες πέντε μεταγραφές του ΠΑΟΚ ήταν ξένων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Μάτος, Σάχοφ, Τζάλμα, Μπίσεσβαρ και Κρέσπο ήρθαν ως έτοιμες λύσεις για να ενισχύσουν την προσπαθεια του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει την επένδυση σε νεαρά παιδιά, στα οποία δίνει βαρύτητα εδώ και χρόνια. Έτσι, πριν τη σημερινή απογευματινή προπόνηση ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Τάσος Δημητριάδης, τον οποίο ο Ίβιτς είχε στην Κ20 και μαζί κατέκτησαν έναν τίτλο υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (χθες ολοκληρώθηκε το παλιό).
Ο ύψους 1.76μ. μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το 2012 από τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα πέρασε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και τον Ηρακλή και στη συνέχεια, αφού έκανε προπονήσεις στις Ακαδημίες της Λιβερπουλ, της Σάλκε και της Μπαρτσελόνα, κατέληξε στον ΠΑΟΚ. 
Στο συμβόλαιο του νεαρού παίκτη που πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (πέτυχε γκόλ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου) έχει μπει και όρος για τουλάχιστον δέκα συμμετοχές που πρέπει να κάνει του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου