Τελευταία Νέα

8/7/16

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Τουράμ!

Τουράμ
Στο ρόστερ της Κέρκυρας εντάχθηκε και επισήμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Τουράμ, ως δανεικός από τη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ. Μπήκε option αγοράς του αν ικανοποιήσει με τους Φαίακες στη Super League.
Ο Bραζιλιάνος επιθετικός Τουράμ ανήκει και επισήμως στην Κέρκυρα. Ο 25χρονος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στην επτανησιακή ομάδα, την οποία θα ενισχύσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Suπer League.
Ο Λατινοαμερικανός έρχεται στους Φαίακες ως δανεικός από τη βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ και αν κάνει καλό πρωτάθλημα, τότε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που μπήκε στο συμβόλαιό του. Την τελευταία διετία έπαιζε στον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο (43 συμμετοχές, 6 γκολ). Το 2013-2014 ήταν στον Άρη Λεμεσού (31 συμ., 15 γκολ), ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Paranaense, Novo Hamburgo, Chapecoense και Bahia.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ροζέριο Τουράμ. Ο 25χρονος (01/02/1991) Νοτιοαμερικανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Τουράμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να κρατάει option αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον αυτός ικανοποιήσει με την απόδοσή του".
Δείτε βίντεο με τον Τουράμ :
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου