Τελευταία Νέα

4/7/16

KAE Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Νίκο Αρσενόπουλο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αρσενόπουλου, ο οποίος θα φορά τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα έξι χρόνια. Ποιος είναι ο 16χρονος γκαρντ που αναδείχθηκε MVP στο Πανελλήνιο Παίδων.
Αφού οδήγησε την Teleunicom BAC στην κατάκτηση του Πανελληνίου Παίδων, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης, ο Νίκος Αρσενόπουλος βρήκε την επόμενη ομάδα του. Όχι ότι προκαλεί έκπληξη ο προορισμός του, αφού η συμφωνία του 16χρονου γκαρντ με τον Ολυμπιακό ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.
Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν, λοιπόν, με κάθε επισημότητα την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ηλυσιακού και της Teleunicom BAC, ο οποίος δεσμεύτηκε με τους Πρωταθλητές Ελλάδος για τα επόμενα έξι χρόνια.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση: 
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Αρσενόπουλο".
Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μίλησε κι ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Κώστας Παταβούκας. Ο προπονητής της παιδικής ομάδας της Teleunicom BAC φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/7) στον αέρα του Sport24 Radio 103.3, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "ο Νίκος έχει ξεκάθαρους στόχους στην ζωή του. Έχει δουλέψει σκληρά, έχει προσανατολισμό στην ζωή του, με αναμφισβήτητες ικανότητες. Πιστεύω ότι θα φθάσει πολύ ψηλά, γιατί είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν ψάχνει δικαιολογίες, είναι ένα παιδί που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του".
Who is Who:
Ύψος: 1.95.
Βάρος: 87.
Θέση: Γκαρντ.
Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημία Αθηνών, Ηλυσιακός, BAC.
Διακρίσεις: Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων 2016 και MVP της τελικής φάσης.
Ο Νίκος Αρσενόπουλος είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 16χρονος γκαρντ ύψους 1μ95 θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδος και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε: "Ποτέ δεν είχα όχι απλά φανταστεί, αλλά ούτε και ονειρευτεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα πως θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Και τώρα είμαι μέλος της".
Το 2012, όταν ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και η παρέα τους κατακτούσαν την Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, ο Νίκος Αρσενόπουλος ήταν μόλις 12 ετών. Ως φίλαθλος του Ολυμπιακού έβλεπε τον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την τηλεόραση: "Τα θυμάμαι όλα, φάση - φάση. Ήταν ένα παιχνίδι που όμοιο του δύσκολα θα γίνει ξανά. Και τώρα είμαι εδώ, σε αυτή την μεγάλη ομάδα", παραδέχεται.
Όσο για τους στόχους του; 
"Όπως είπα και νωρίτερα, ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα. Όχι μόνο το να έρθω εδώ, αλλά και να προσπαθήσω να γίνω παίκτης αυτού του τεράστιου συλλόγου", τόνισε πριν καταλήξει λέγοντας πως "μου αρέσουν πάρα πολύ ο Σπανούλης και ο Χάκετ. Σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να βελτιώνομαι και πολλές φορές κοιτάζω κινήσεις που κάνουν και προσπαθώ να τις κάνω και εγώ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να απορεί με το πώς κάνει ο Σπανούλης ορισμένα πράγματα. Τον θαυμάζω και θαυμάζω επίσης και τον χαρακτήρα του, αλλά και το ήθος του. Είναι ένας παίκτης φαινόμενο".
Δείτε βίντεο με τον Νίκο Αρσενόπουλο:

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου