Τελευταία Νέα

21/8/16

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

ΠΑΣ, Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στους Ζωσιμάδες. Άρεσε για τους Ηπειρώτες ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος Ιγκόρ Βιδάλ
Φιλικό στους Ζωσιμάδες έδωσαν ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως να μπουν γκολ, αν και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 37' η κεφαλιά του Τζημόπουλου μετά από κόρνερ του Ακόστα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
Στο 42' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόντε δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στον Γιάκο στην μικρή περιοχή. Ο Καντιμοίρης και οι αμυντικοί έπεσαν άμεσα πάνω του διώχνοντας σε κόρνερ.
Η ομάδα της Ημαθίας σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει αυτή το σκορ. Ήταν στο 50', όταν από σέντρα του Ναβαλόφσκι ο Καπετάνος έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Περιστερίδη να διώχνει σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος, στο 60' ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ιγκόρ Βιδάλ πέρασε στο ματς και έδειξε τις ικανότητές του.
Στο 68' η Βασίλισσα του Βορρά απείλησε με κεφαλιά του Σισοκό, από σέντρα του Μαλόν, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 73' ο Βιδάλ έκανε το σουτ από τον άξονα, αλλά δεν βρήκε σρτόχο. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση αυτή του 86', με το σουτ του Λινάρδου να περνά πάνω από το δοκάρι.
Πολύ καλή εμφάνιση συνολικά για τη Βέροια, η οποία υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Βοσνιάδη τα καταφέρνει εξαιρετικά, παρότι πρόκειται για μια ριζικά ανανεωμένη ομάδα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος (80' Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60' Ιγκόρ Βιδάλ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλού (60' Φερφελής). Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Παναγιώτου.
Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (78' Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (74' Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί (23' λ. τρ. Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (74' Λινάρδος), Τομάς (64' Μπαλάφας), Άρσε (64' Μίλιεβιτς), Κάλβο (78' Μαυριάς), Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου