Τελευταία Νέα

24/8/16

Άρης - ΑΕΚ 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).


Με δύο γκολ του Μάνταλου (16', 21') η ΑΕΚ, νίκησε 2-1 τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης". Φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Θεσσαλονικέων από περίπου 13.000 οπαδούς. Το γκολ των ηττημένων ο Ιντζίδης (68').

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε 2-1 στο φιλικό, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος. Για τους "κίτρινους"
μείωσε στο 68' ο Ιντζίδης. Έκλεψαν την παράσταση οι 13.000 θεατές.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 10ο λεπτό. Ο Γκάλο πραγματοποίησε σουτ, με τον Διούδη να διώχνει με εξαιρετική επέμβαση. Ένα λεπτό μετά, παραλίγο ο Μπούρμπος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όταν στην προσπάθεια να διώξει την έστειλε στο αριστερό δοκάρι. Το 1-0 για την Ένωση έγινε τελικά στο 16'. Ο Μάνταλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και σκόραρε.
Στο 20' ο ίδιος παίκτης πήγε να κάνει το 2-0, αλλά το πλασέ από το ύψος του πέναλτι απομακρύνθηκε από τον Διούδη. Ο γκολκίπερ του Αρη, όμως, κατέστη ανέφικτο να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στο 21'. Ο Πλατέλλας έβγαλε τη σέντρα, ο Μπράβο δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μάνταλος με φοβερό ψαλιδάκι έκανε το 0-2! Στο 26' ο Αλμέιδα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε.
Στο 30ό λεπτό ο Γκάλο τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Μπακάκης. Και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο 35', με τον Αλμέιδα να αισθάνεται ζαλάδα και τη θέση του να παίρνει ο Πέκχαρτ. Ο κορυφαίος για τον Άρη Διούδης αποσόβησε στο 42' το σουτ του Μπακασέτα και στο 45' αυτό του Πλατέλλα. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 53', ο Μπακασέτας επιχείρησε δυνατό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι!
Έπειτα από αρκετές αλλαγές από τον Τιμούρ Κετσπάγια, το σχήμα της ΑΕΚ έγινε 4-3-3 από 4-2-3-1. Κόφτης ο Τζανετόπουλος, με εσωτερικά χαφ Γαλανόπουλο - Γιόχανσον. Πλάγιοι επιθετικοί Πατίτο και Πλατέλλας. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 68'. Ο Ανάκογλου έβγαλε τη σέντρα, ο Ιντζίδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και μείωσε σε 2-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Αντρέου, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Νέτο, Καπνίδης, Ανάκογλου, Ν' Λουντούλου, Αναγνωστόπουλος, Τάτος.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμέϊδα. Έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Πέκχαρτ, Κολοβέτσιος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Μανωλάς, Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου