Τελευταία Νέα

20/8/16

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Δημούτσος, Μαρκόβσκι, Αστέρας, Παναιτωλικός
Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Σκόραραν για τους γηπεδούχους Ιωαννίδης - Καλτσάς, ενώ για τους Αγρινιώτες οι Ουάρντα και Φερέιρα.
Iσόπαλος 2-2 έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σεφί) στο 21’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 52’ ο Ιωαννίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 για τον Αστέρα.
Στο 74’ ο Καλτσάς με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 82’ ο Φερέιρα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αστέρα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοτσίσκι (62' Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76'  Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83' Νάτσης), Δημούτσος (76' Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62' Καλτσάς), Φερνάντες (62' Τσιλιανίδης), Τσάβες (62' Τσουκαλάς), Μάσα (76' Τσιώλης), Ιωαννίδης (62' Γκοντό).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68' Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81' Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88' Μαλής), Μουνιός (57' Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (59' Τομανέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου