Τελευταία Νέα

20/8/16

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

ΑΕΛ
Η ΑΕΛ έδωσε φιλικό στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και επικράτησε με 3-2. Δύο γκολ ο Αβραάμ και ένα ο Μαρουκάκης για τους "βυσσινί", ενώ για τους "κιτρινόμαυρους" σκόραρε ο Δημόπουλος και ο Ντάνκουα.
Φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας έδωσε το Σάββατο (20/8) η ΑΕΛ, όπου επικράτησε 3-2. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε ως κορυφαίο τον Κύπριο Αβραάμ, που σημείωσε δύο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή στο τρίτο. Αξιόμαχοι οι "κιτρινόμαυροι", που συμμετέχουν στη Football League.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 9'. Ο Αβραάμ έβγαλε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μονιάκης έκανε το γέμισμα και ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 31' η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έγραψε το 0-2, όταν το σουτ του Αβραάμ κατέληξε στα δίχτυα.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Αναγέννηση μείωσε στο σκορ. Ο Δημόπουλος από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-2, στο 47'. Ο Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και με εξαιρετικό βολέ στο 67' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. H  ομάδα του Γιάννη Μάγγου κατόρθωσε να μειώσει σε 3-2 στο 86'. Ο Ντάνκουα με σουτ έξω από την περιοχή στο 86' νίκησε τον Ξενοδόχοφ.
Για την ΑΕΛ δεν έπαιξαν οι Φάρκας, Ντεγκρά και Ντέλετιτς, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα του δημοτικού σταδίου ο Ντοντό, ο οποίος υποφέρει από λοίμωξη.
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Μπιτέλης, Υφαντής, Ντάνγκουα, Τζέκος, Μπλέντι, Τσιλούλης. Έπαιξαν και οι: Ντιατά, Φέτσης, Γεωργαντζάς, Βουκομάνοβιτς, Καραγιάννης, Τζάνης
ΑΕΛ (Ά. Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοβ), Ναβάρο (72' Ρέντζας), Μονιάκης (46' Οουσού), Γιοβάνοβιτς (64' Σουλιώτης), Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος (46' Λαμπρόπουλος), Αβραάμ (76' Χοτζάλι), Βαρέλα (46' Ουρτάδο), Ναζλίδης (76' Μασούρας), Μαρουκάκης (72' Καπός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου