Τελευταία Νέα

27/8/16

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!

Χριστοδουλόπουλος
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με την Ένωση να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.
O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο αργότερα παρακολούθησε από κοντά, την ήττα της Ένωσης με 3-1 από τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού που θα δώσει πολλές λύσεις στον Τιμούρ Κετσπάγια.
Το συμβόλαιο του 30άχρονου άσου είναι για 2+1 χρόνια με τον Λάζαρο να αποχωρεί από την Ιταλία μετά από 3.5 χρόνια, ενώ πήρε και τη φανέλα με το 7 του Έντερ Μπαρμπόζα.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1986 στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2004 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια και από τον Ιανουάριο του 2013 συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία με τα χρώματα της Μπολόνια. Από το 2014 αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της Ελλάς Βερόνα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σαμπντόρια.
Εχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Nέων και Ελπίδων) και υπό τις οδηγίες του Ότο Ρεχάγκελ στις 5 Φεβρουαρίου 2008 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών στον φιλικό αγώνα στη Λευκωσία εναντίον της Τσεχίας. Εκτοτε έχει αγωνιστεί 28 φορές (ένα γκολ) με την Εθνική μας ομάδα της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα φοράει για τα επόμενα 2+1 χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ με το νούμερο 7."
Δείτε βίντεο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο:
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου