Τελευταία Νέα

28/8/16

Πλατανιάς - OFH 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ στο δεύτερο φιλΙκό που έδωσαν οι δυο ομάδες και επικράτησε με 3-1 στα Περιβόλια.
Την ρεβάνς, έστω και φιλική, πήρε ο Πλατανιάς από τον ΟΦΗ στο φιλικό των δυο ομάδων την Κυριακή το απόγευμα με τους Χανιώτες να είναι καλύτεροι και να επικρατούν με 3-1 της ομάδας του Ηρακλείου στο φιλικό που διεξήχθη στα Περιβόλια.
Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα καθώς μόλις στο 4' ο Μανούσος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκνιάτιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
Ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 στο 24′, όταν ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά. Ο Πλατανιάς όμως πήρε άμεσα και πάλι το προβάδισμα καθώς δυο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιακουμάκης. Ο Δαύκος απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 2-1.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 29' της αναμέτρησης με τον Μανούσο και στο 37' με τον Γιακουμάκη που πλάσαρε από το ύψος της περιοχής. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 39' όταν ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά πλάσαρε άουτ.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον Πλατανιά να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα στο 48′ και να διαμορφώνει το 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 51' με τον Ηλιάδη ενώ στο 56' ο Καρυπίδης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δαύκο. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μάλιστα μπλόκαρε και το σουτ του Μανούσου στο 69'. Στο 85΄ο ΟΦΗ απείλησε την εστία του Σωτηρίου με σουτ του Χαντί, ενώ στο 90ό λεπτό, ο Ντιλαβέρ σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Δαύκος μπλόκαρε την μπάλα.
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46’ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (70’ Σκουλουδάκης), Κάργας (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (73’ Κάργας), Βάντερσον (73’ Γκνιάτιτς), Μουνάφο (46’ Ντεβέσα), Γκνιάτιτς (46’ Στανισάβλιεβιτς), Μενδρινός (46’ Ντίνας), Μανούσος (70’ Ζίκο), Τσουράκης (46’ Ηλιάδης, 82’ Παπανικολάου), Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κώτσιος, Κοιλιάρας (74’ Βαλλιάνος), Νάστος, Μπουρσέλης (86′ Βρεττός), Χαντί (86′ Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Ράντι (64’ Μασάδο), Όγκμποε (74’ Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου