Τελευταία Νέα

3/9/16

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Στο 0-0 έμειναν Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο σε ένα ματς που ουσιαστικά αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΛ που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Αγρίνιο καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.
Και οι δυο προπονητές αντιμετώπισαν το φιλικό σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο και για αυτό επέλεξαν να κάνουν λιγότερες αλλαγές.
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα προβληματίζοντας με την αναποτελεσματικότητα του τον Μαντζουράκη.
Να σημειώσουμε ότι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου χρησιμοποιήθηκε στην φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (76’ Κριστιάνο), Κούσας, Μάκος, Κλέσιο (80’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Παπάζογλου (24’ λ.τ. Ρότσα), Πάουλο, Φερέιρα (64’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (88’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (64’ Μουνιός).
ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας.
Στο 80’ μπήκαν στον αγώνα οι: Κουτσινανικούλης, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Ντοντό, Λαμπρόπουλος, Ρέντζας, Κάπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου