Τελευταία Νέα

3/9/16

Άρης - Παναθηναϊκός 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τα γκολ των Ρινάλντι στο 14' και Τάτου στο 69' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ίλιτς.
'Απαντες ευχαριστημένοι αποχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (3/9) από το "Κλεάνθης Βικελίδης", με την ισοπαλία 1-1 στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν σε εγρήγορση, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Superleague και της Football League και είχαν καλό ρυθμό, παρότι ήταν ματς προπονητικού χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Ρινάλντι στο 34' και ο Άρης ισοφάρισε με τον Τάτο στο 69'.
Το κέρδος για τον Άρη είναι ότι μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με τον οποίο τον χωρίζει μία κατηγορία, έστω και αν εκείνος είχε πολλές πολλές απουσίες. Οι οπαδοί του δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα και έδειξαν πως οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης έχουν θέση στους μεγάλους του ποδοσφαίρου.
Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός κρατά το γκολ και τη γενικότερη απόδοση του Ρινάλντι. Ο Αργεντινός έδειξε στον Στραματσόνι ότι μπορεί να τον υπολογίζει ως μία λύση για την επίθεση, ιδίως στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ακόμα, ο Ιταλός έδωσε χρόνου στους αναπληρωματικούς του και τους τσέκαρε.
Ο Άρης άρχισε καλύτερα το ματς και στο 6' έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Κουτρουμπής έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Ιντζόγλου. Τελικά, ο Παναθηναϊκός σκόραρε πρώτος, με τον Ρινάλντι να πλασάρει εύστοχα στο 16' από το πέναλτι. Πάντως ο Αργεντινός αστόχησε στο 25' από πλεονεκτική θέση.
Στο 36' ο Στιλ έκανε λάθος και ο Ντούνης από κοντά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, όμως ο Άγγλος κράτησε το "μηδέν" με την απόκρουση του στο σουτ του Τάτου. Στην ίδια φάση, ο Ρέις έκοψε τον Ανάκογλου στη γραμμή και στη συνέχεια, ο Τάτος σούταρε στα σώματα.
Η ισοφάριση παραλίγο να επιτευχθεί στο 47', όταν ο Μολέντο έκανε κακό διώξιμο και ο Στιλ πρόλαβε να διώξει την τελευταία στιγμή. Ο Λεντέσμα με μακρινό σουτ απείλησε στο 65' και τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάτου. Στο 82' ο Βλαχοδήμος κράτησε το 1-1 στο σουτ του Βουτσιά και μία εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες στο 92', χτύπησε στο τείχος.
Συνθέσεις:
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (75’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Βουτσιάς), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ανάκογλου (46’ Μιλούνοβιτς), Αντρέου (75’ Παυλίδης), Ρόβας (61’ Νέτο), Τάτος (85’ Ντόγος), Ντούνης (77’ Τζανακάκης), Καπνίδης (46’ Ίλιτς).
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ (62’ Οδ. Βλαχοδήμος), Mέστο (62’ Μαρινάκης), Xουχούμης (46’ Μολέδο), Pέις, Kουτρουμπής, Λεντέσμα (74’ Στάικος), Zέκα (90’ Αγγελόπουλος), Λέτο (46’ Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες, Iμπάρμπο (90’ Χατζηγιοβάνης), Pινάλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου