Τελευταία Νέα

10/9/16

Άρης - Αγροτικός Αστέρας 2-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στο "Κλ. Βικελίδης" έδωσε ο Άρης. Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε στο 2-2. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, δοκάρι είχε ο Μιλούνοβιτς στο 90'.
Mε τον Ράφικ Τζιμπούρ να παρακολουθεί το ματς από σουίτα του "Κλ. Βικελίδης", ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου (10/9) σε φιλικό παιχνίδι. Το 1-0 έκανε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο 8'.
Από προσπάθεια του Ανάκογλου, άθελά του ο Γκότοβος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή (1-0). Η ισοφάριση για την ομάδα του Ευόσμου ήρθε στο 18'. Ο Ιντζίδης τράβηξε από τη φανέλα τον Τριανταφυλλάκο και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Φελίπε το εκτέλεσε εύστοχα στο 19' και έγραψε το 1-1.
Ψυχρολουσία για τους "κίτρινους" με την ομάδα του Ευόσμου να φτάνει στο 2-1, στο 22'. Ο Γκέκας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Τσουμάνη και Διούδη, με αποτέλεσμα να σκοράρει για το 1-2. Τα τέρματα έμπαιναν το ένα μετά το άλλο. Έτσι στο 29' ο Άρης έφτασε στο 2-2. Ο Φελίπε έκανε χέρι από σέντρα του Μπούρμπου και ο Τάτος ευστόχησε.
Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές και όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός έπεσε. Στο 71' ο Καπνίδης υποδέχτηκε ωραία κάθετη πάσα, έσκαψε τη μπάλα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 75' από σέντρα του Βουτσιά από τα δεξιά, ο Μιλούνοβιτς επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, αλλά ήταν πολύ άστοχο. Τελευταία καλή φάση αυτή στο 90', με τον Μιλούνοβιτς να σουτάρει και τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (34' Νέτο), Αντρέου, Ανάκογλου, Ντούνης, Ίλιτς, Τάτος. 

Έπαιξαν και οι: Καπνίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βουτσιάς, Μιλούνοβιτς, Ντόγος, Καρβούνης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Αργυρίου, Γκόντοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Γκέκας, Πάτο. 

Έπαιξαν και οι: Δεινόπαπας, Χατζής, Γουναρίδης, Γκέσιος, Πάλλας, Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου