Τελευταία Νέα

2/9/16

ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα 3-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε των Τρικάλων με 3-0 σε φιλικό στα Γιάννινα με τον Ζάιρο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΣ και να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της αναμέτρησης.
Φιλικών συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Ιωαννίνων να επικρατεί με 3-0 των Τρικάλων σε αγώνα στους "Ζωσιμάδες" και τον Ζάιρο να κάνει τη πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του ΠΑΣ σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση της αναμέτρησης με σκόρερ τον Κόντε, ο οποίος με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0 ενώ το 2-0 έκανε ο Ναδάλες στο 36'.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και το μόνο που άξιζε ήταν το τρίτο γκολ του ΠΑΣ από τον Ζάιρο στο 58' μετά από πάσα του Ακόστα.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Μπέριος (68' Μαυροπάνος), Σκόνδρας, Κοζορώνης (46' Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81' Ι. Ψαρράς), Δώνης (60' Βιδάλ), Ακόστα (81' Φερφελής), Μαμπουλού, Κόντε (46' Ζάιρο).
Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Τζάκσον (42' Γκόλιας), Βέρτζος, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Μίγκας, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λαμπάκης, Ριζογιάννης, Λουκάκης, Χασομέρης, Γιαννιτσάνης, Σερζίνιο, Ντράσιτς, Νιάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου