Τελευταία Νέα

18/9/16

Άρης - Λαμία 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Άρης μετά από μία προβληματική εμφάνιση για 80 λεπτά χάρη σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο φινάλε κέρδισε με 3-1 τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
O Άρης νίκησε με 3-1 τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα γκολ που σημείωσαν οι Καπνίδης, Τζανακάκης και Ίλιτς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 19' όπου μετά το ένα-δύο του Ανάκογλου με τον Ντούνη, ο πρώτος πλάσαρε τον Τσενάμο, αλλά η μπάλα στο τετ α τετ τους πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 32΄ο Μπούρμπος στάθηκε άτυχος, καθώς η σέντρα που επιχείρησε πήρε περίεργη τροχιά, ύψος και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο, και ακολούθως η μπάλα από το σουτ του Μιλούνοβιτς κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λαμίας. Κι όσο για τη τελευταία φάση του Άρη ήταν στο 34΄με το εξ΄επαφής πλασέ του Ντούνη, να αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον Τσενάμο.
Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ άνοιξε στο 45'. Συγκεκριμένα μετά τη σέντρα του Βασιλόγιαννη ο αμαρκάριστος Όμο από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά του έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η προβληματική εικόνα του Άρη στην επιθετική του ανάπτυξη συνεχίστηκε αν και στο 67΄οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Λαμίας. Στο 70΄ο Μιλούνοβιτς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πίτκα, μετά από την κάθετη πάσα του Ίλιτς και στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση με την κεφαλιά του Καπνίδη μετά από σέντρα του Τζανακάκη για το 1-1.
Γκολ που αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Αναστόπουλου που δεν το έβαλαν κάτω. Στο 92' ο Παυλίδης έπαιξε γρήγορα το φάουλ, ο Καράμπελας γύρισε, ο Ίλιτς άφησε και ο Τζανακάκης με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1. Και σαν μην έφθανε αυτό ο Ίλιτς στο 94' πέτυχε με δυνατό σουτ το τελικό 3-1 για τον Άρη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τζανακάκης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (46΄Νέτο), Ανάκογλου (46΄Ίλιτς), Αντρέου (46΄Παυλίδης), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης (63΄Καράμπελας).
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Όμο, Τζόκιτς, Πίντο, Μπλάζιτς, Βάντερσον.
Έπαιξαν επίσης οι: Πίτκας, Αυγενικού, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Κοτσώνης, Μπουλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου