Τελευταία Νέα

3/9/16

Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Στο φιλικό-φιέστα για την πόλη της Δράμας η Δόξα με τέσσερα πανεμορφα γκολ κέρδισε μια... μικτή του ΠΑΟΚ απότελούμενη από πολλούς παίκτες της Κ20 και της Κ17, παρουσία της Αννας Κορακάκη και του Κώστα Δουβαλίδη. Πρώτη για τον ανέτοιμο Μαμ Τιάμ που αγωνίστηκε 55 λεπτά. Επαιξε και ο Ουκρανός Αρτέμ Κόζακ.
Η Δόξα Δράμας φιλοδοξεί φέτος να πρωταγωνιστησει στον 1ο όμιλο της Γ'  Εθνικής και μάλλον όχι άδικα, αν κρίνουμε από την εικόνα της στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα πανέμορφα γκολ και είχε ένα δοκάρι απέναντι σε μία ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία υπήρχαν μόλις τέσσερις παίκτες της πρώτης ομάδας, οι Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης και Τιάμ.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είναι ανέτοιμος, ωστόσο αγωνίστηκε για 55 λεπτά. Έδειξε ότι έχει καλά πατήματα και κοντρόλ, αλλά είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κριθεί από ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι. Παρουσία στο ματς ως αλλαγή είχε και ο 19χρονος Ουκρανός, Αρτεμ Κόζακ, που αυτοανακοινώθηκε σήμερα μέσω instagram.
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς, Γιάννης Θωμαιδης, καθώς ο Σέρβος τεχνικός απουσίαζε, ενώ στην κερκίδα ήταν και ο προπονητής της Κ20, Πάμπλο Γκαρσία. Σίγουρα για τους πιτσιρικάδες της Κ20 και της Κ17 ήταν ένα μάθημα για το πόσο δύσκολο είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το φιλικό έγινε παρουσία της Άννας Κορακάκη και του πάτερα της Τασο, καθώς και του Κώστα Δουβαλίδη.

Μπροστά (1-0) από το πρώτο ημίχρονο η Δόξα με... γκολάρα του Καρλόπουλου.
Στο 7' το σουτ του Τζοβάρα (μπήκε από την περιοχή στα δεξιά) έφυγε άουτ, στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ. Ο Πινδώνης προσπάθησε (με σουτ) δίχως επιτυχία να απειλήσει στο 11' ενώ στο 15' πέρασε ανεκμετάλλευτο το κόρνερ που κέρδισε η Δόξα Δράμας. Στο 21' ήταν η σειρά του "Δικεφάλου" να κερδίσει κόρνερ αλλά απομάκρυναν οι γηπεδούχοι και το σουτ του Κοροβέση στο 22' κατέληξε ψηλά άουτ. Ο Γιόνδης στο 23' σούταρε έξω από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει τον Μούτσα.
Να σημειωθεί ότι οδηγίες δεν έδινε ο Βλάνταν Ιβιτς αφού δεν ήταν στον πάγκο και τις οδηγίες έδινε ο Γιάννης Θωμαίδης ενώ στο 27' μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Τιάμ από τα αριστερά, ο τελευταίος πάσαρε στον Κοροβέση που σούταρε ωστόσο απέκρουσε ο Σικαλιάς. Στο 30΄μετά από καλοχτυπημένο φάουλ από τον Καρλόπουλου πήρε την κεφαλιά ο Παπαζαχαρίας και εκτινάχθηκε ο Μούτσα διώχνοντας σε κόρνερ (καλή φάση για την Δόξα).

Η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40' με πανέμορφο γκολ. Ο Καρλόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή μετά από γύρισμα του Κουρτεσιώτη και με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Μούτσα διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 44' μετά από σουτ του Σουάνη (μέσα από την περιοχή) κόντραρε η μπάλα ενώ στην εξέλιξη της φάσης έπειτα από γέμισμα ο Γιόνδης έκανε ανάποδο ψαλίδι και έστειλε την μπάλα άουτ. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το ημίχρονο έληξε 1-0.
"Χτύπησαν" ξανά οι γηπεδούχοι και τελικά... θρίαμβος με 4-0.
Στο 46' μετά από προσπάθεια του Τζοβάρα από τα αριστερά, ο ΠΑΟΚ κέρδισε το κόρνερ αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν το εκμεταλλεύτηκε. Η Δόξα Δράμας σκόραρε στο 52' και έτσι έγινε το 2-0. Ο Κουρτεσιώτης έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Γιόνδης εντελώς ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του "Δικεφάλου" με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΟΚ.
Στο 55' το σουτ του Τσαούση έφυγε άουτ αλλά οι γηπεδούχοι (ήταν πολύ καλύτεροι από τον "Δικέφαλο") έφτασαν σε ακόμη ένα γκολ το οποίο "ήρθε" στο 63'. Σκόρερ ήταν ο Μπρούνο Ιότι ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με φοβερό σουτ (με το αριστερό) έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ΠΑΟΚ "γράφοντας" το 3-0.

Μέχρι το 75' δεν δημιουργήθηκε κάποια μεγάλη φάση για να σκοράρουν οι δύο ομάδες. Στο 84' ο Σικαλιάς μπλόκαρε το σουτ το Κόζακ ενώ στο 85' το σουτ του Μπρούνο κατέληξε στη ρίζα του δοκαριού (λίγα λεπτά πριν ο ίδιος είχε και τακουνάκι που μπλοκάρε ο Μούτσα). Στο 90' ο Γαϊδαρτζής έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα καθώς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ της Δόξας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (Μπρούνο 57'), Σουάνης (Μαρκόπουλος 67'), Πινδώνης (Κεφαλάς 77'), Γιόνδης (Γαϊδαρτζής 67'), Καρλόπουλος (Πολύζος 67'), Δουμάνης (Σάντος 46') και Παπαζαχαρίας (Παπαζούδης 77').
ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τσαούσης (Γιαλαμούδης 89'), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (Κραγιόπουλος 87'), Κοροβέσης (Κραγιόπουλος 89'), Αηδονίδης (Πολύζος 81'), Τζοβάρας (Κωνσταντίνου 81'), Δημητριάδης (Καπρέτσος 70'), Ματθαίου (Κόζακ 64') και Τιάμ (Λύρατζης 55').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου