Τελευταία Νέα

12/9/16

Τρίκαλα : Ανακοίνωσαν τον Ολεξάντρ Λίποβι!

Ο διεθνής Ουκρανός Ολεξάντρ Λίποβι συμφώνησε με τα Τρίκαλα και ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο.
'Ενα βασικό μέλος της Εθνικής Ουκρανίας θα αγωνίζεται στα Τρίκαλα τη νεά σεζόν. O λόγος για τον 25χρονο φόργουορντ Ολεξάντρ Λίποβι, ο οποίος συμφώνησε με την τρικαλινή ομάδα και ανακοινώθηκε επίσημα. Την προηγούμενη σεζόν ο Λίποβι έπαιξε στην Τιφλίδα, στην Τσολνόκ και στην Ντιναμό Κιέβου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ουκρανού γκαρντ Olexandr Lypovyy (9/10/1991, 2.00). Ο Lypovyy στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν είχε ένα πέρασμα από την Τιφλίδα, συνέχισε στην Ουγγαρία με την Szolnok με την οποία αγωνίστηκε και στο Eurocup ενώ έκλεισε την χρονιά στην Ντιναμό Κιέβου με την οποία σε 17 παιχνίδια είχε 14,9 πόντους μ.ο με 35,4% στα τρίποντα, 4,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα.
Ο Lypovyy είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ουκρανίας και αγωνίστηκε σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Είναι διεθνής επίσης με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του ενώ ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από την B.C. Kyiv, από το 2011 έως το 2014 αγωνίστηκε στην B.C. Donetsk, έπαιξε στην συνέχεια στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα στο τέλος της σεζόν 2013-14 για να επιστρέψει στην χώρα του για χάρη της Budivelnyk την σεζόν 14-15”.
Δείτε βίντεο με τον Ολεξάντρ Λίποβι:
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου