Τελευταία Νέα

5/9/16

Στην Βέροια δανεικός ο Τέρι Άντονις!

Η Βέροια ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Τέρι Άντονις με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ.
Παίκτης της Βέροιας είναι με κάθε επισημότητα ο Τέρι Άντονις. Ο Ελληνοαυστραλός μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Τελικά, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ήρθαν σε συμφωνία με τη Βέροια για την παραχώρηση του 22χρονου άσου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Την περυσινή σεζόν, ο Άντονις αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, κυρίως ως αλλαγή, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.
Η ανακοίνωση:
Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος μέσος, ομογενής από την Αυστραλία, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Βασίλισσα του Βορρά" με τη μορφή δανεισμού από τον Π.Α.Ο.Κ.
Ο Terry Antonis γεννήθηκε στις 26/11/1993 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας (έχει ύψος 1,78 και βάρος 68 κιλά).
Στην ομώνυμη ομάδα του Σίδνεϊ (Sydney FC) έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα. Στην αυστραλιανή ομάδα αγωνίστηκε συνολικά πέντε χρόνια (2010-2015).
Το περσινό καλοκαίρι μετακόμισε από το Σίδνεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ. Την προηγούμενη σεζόν (2015-’16) είχε 7 συμμετοχές με τη φανέλα του "Δικέφαλου του Βορρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου