Τελευταία Νέα

14/9/16

Tα αποτελέσματα των 1ων αγώνων της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

Tα αποτελέσματα των 1ων αγώνων της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!
Aν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το πρώτο δείγμα της φετινής Σπάρτης είναι εντυπωσιακό. Στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 και πλέον η ρεβάνς είναι τυπική διαδικασία στη Λιβαδειά (17/9, 15:00).
Στο 25', οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μπουντόμπουλος έκανε την εκτέλεση κόρνερ, ο Γιαννίτσης πήρε την πρώτη κεφαλιά προς τον Αναστασάκο, με τον έμπειρο φορ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από κοντά. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ το τελευταίο 15λεπτο ήταν σκέτη απόλαυση για τους νικητές, που πέτυχαν άλλα τρία τέρματα.
Στο 75' ο Αναστασάκος και πάλι, με κεφαλιά όμως αυτή τη φορά, έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Μπουντόπουλου, ενώ στο 86' ο Ηλιόπουλος πάσαρε στον Μπουντόπουλο που πλάσαρε εύστοχα για το 3-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε δυο λεπτά μετά με τον Μπουντόπουλο και πάλι, ο οποίος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Πατινιώτης, Βλάχος, Κοντοές, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (80' Μωϋσίδης), Σκαρτσίλας (46' Κατίδης), Κρητικός (63' Ξομπλιός).
ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (76' Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (85' Παναγιώτου), Βελλίνης (72' Ηλιόπουλος).

Χωρίς γκολ στο "Γεντί Κουλέ".

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ΟΦΗ και Αχαρναϊκός έμειναν στο 0-0 στο "Γεντί Κουλέ" και όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Στο 42' ο Όγκμποε βρέθηκε σε καλή θέση, ελεύθερος αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε αρκετά έξω, ενώ στο 73' είχαμε μια σπουδαία φάση για τον ΟΦΗ με σουτ έξω από την περιοχή του Μασάδο και τρομερή επέμβαση του Αποστολίδη.
Στο 83', ο ΟΦΗ θα φτάσει στο γκολ με κεφαλιά του Ροβίθη, αλλά ο διαιτητής θα δείξει ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν το γύρισμα προς το νεαρό επιθετικό. Ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και όλα θα λυθούν στη Νέα Σμύρνη (18/9, 15:00).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουχό, Χαντί, Μίκιτς (79' Κιάσος), Κοιλιάρας, Αντουκόρ (46' Μασάδο), Ογκμποε (65' Ροβίθης), Φαζός.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Αρναούης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου (59' Παπανικόλας), Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (72' Ντάγκρας), Ματσούκας, Γουέρε (46' Ψάνιος), Τζιώρας.

Tα αποτελέσματα της 1ης φάσης:

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ - Αχαρναϊκός 0-0
Παναιγιάλειος - Σπάρτη 0-4

Οι ρεβάνς:
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Σπάρτη - Παναιγιάλειος
Αχαρναϊκός - ΟΦΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου