Τελευταία Νέα

8/10/16

Πανιώνιος - Λαμία 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πανιώνιος, Ν' Γκογκ
Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, Πανιώνιος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, στο φιλικό που έδωσαν στη Νέα Σμύρνη.
Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση στην Πλατεία ανάμεσα σε Πανιώνιο και Λαμία. Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να διασπάσουν την καλά οχυρωμένη άμυνα της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ η απουσία των Ιρανών Μασούντ και Ανσαριφάρντ ήταν εμφανής.
Οι Νεοσμυρνιώτες απείλησαν στο 14' με τον Φούντα, αλλά και στο 34' με τον Καθάριο. Στο 45' ο Τσούκαλος πλάσαρε, αλλά ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές, με τον προπονητή του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να περνά στο ματς νεαρούς.
Από τη μεριά της η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, στο β' μέρος, απείλησε με το χτύπημα φάουλ από τον Μπλάζιτς, που υποχρέωσε σε απόκρουση τον Βοσνιάδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης (46' Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46' Γκιοατά), Τασουλής, Κρητικός, Κόρμπος (46' Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68' Κερασίδης), Φούντας (46' Βουκελάτος), Ν' Γκογκ.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο (46' Πίτκας), Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης (74' Κοτσώνης), Πεταυράκης (62' Παπαργυρίου), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (62' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (56' Καραγιάννης), Βάντερσον (74' Πατσαρούχας), Τσούκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου