Τελευταία Νέα

8/10/16

Καμπανιακός - Ηρακλής 0-4 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ηρακλής επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στη Χαλάστρα επί του Καμπανιακού με 4-0, υπό το βλέμμα του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη.
Δύο ενδεκάδες παρέταξε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στη Χαλάστρα στη φιλική αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, που βρήκε το "Γηραιό" νικητή με 4-0.
Τα γκολ των "κυανόλευκων" πέτυχαν οι Λάμπρου (29'), Πασάς (34'), Δούμτσιος (77') και Σαραγιώτης (82'). Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, δηλαδή. Την αναμέτρηση στη Χαλάστρα παρακολούθησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, αν και η αναμέτρηση των δύο ομάδων αργεί.
Συγκεκριμένα για την επόμενη (7η) αγωνιστική της Super League, ο Ηρακλής φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Ηρακλής (πρώτο ημίχρονο): Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Κούρος, Λάμπρου.
Ηρακλής (δεύτερο ημίχρονο): Περνίς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Τσότρας, Μπαρέττας, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Μπικιάρης, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Λουκίνας.  Επαιξαν και οι Ζαμπάζης, Ρότα, Κυνηγόπουλος και Δούμτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου