Τελευταία Νέα

4/10/16

Τρίκαλα : Ανακοίνωσαν τον Ντέιβιντ Χότον!

Τα Τρίκαλα έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Χότον, τον 25χρονο Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο... Κάιλ Χάινς των φτωχών.
Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ (1.98μ.), Ντέιβιντ Χότον, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "ο Κάιλ Χάινς των φτωχών".
Ο Ντέιβιντ Χότον διαθέτει τριετή προϋπηρεσία στην Εσθονία με τα χρώματα της Τάρβας, ο νεοαποκτηθείς παίκτης λογίζεται ως αυτός που θα κάνει τη διαφορά για τους "κυανέρυθρους" τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, όπου -μεταξύ άλλων- τα Τρίκαλα έχουν το μειονέκτημα του ότι δημιουργήθηκε καθυστερημένα το ρόστερ τους.
Με την απόκτηση του Χότον ο Γιάννης Καστρίτης συμπλήρωσε το καρέ των Αμερικανών του εν όψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου και των υποχρεώσεών της στο νέο πρωτάθλημα. Οι άλλοι τρεις είναι οι Μάικ Κάφεϊ, Μάλκολμ ΜακΜίλαν και Κέλσι Μπάρλοου ενώ υπάρχει και μία κενή θέση κοινοτικού αφού τη μία από τις δύο έχει καλύψει ο Ουκρανός Ολεξάντερ Λίποβι.
Η ανακοίνωση:
"H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Power Forward/Center David Haughton (1991, 1.98). O Haughton είναι απόφοιτος του Purchace και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Εσθονία με τα χρώματα της Tarvas.
Την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα Εσθονίας αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια (10.1 πόντους, 7.9 ριμπάουντ μ.ο) ενώ είχε και 14 παρουσίες στην Βαλτική Λίγκα (9,1 πόντους, 8,7 ριμπάουντ μ.ο)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου