Τελευταία Νέα

8/10/16

Tα αποτελσματα της 2ης Aγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018!

Αφού νίκησε στο ντεμπούτο του Άλαρνταϊς, έκανε το ίδιο και σε αυτό του Σάουθγκεϊτ η Αγγλία, επικρατώντας 2-0 της Μάλτας. Δεύτερη νίκη και για Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν, χατ-τρικ ο Λεβαντόβσκι. Η Πορτογαλία διέλυσε την Ανδόρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει καρέ, ενώ η Γαλλία επιβλήθηκε της Βουλγαρίας με ανατροπή. Με γκάφα του Μπουφόν και πέναλτι του Ντε Ρόσι, Ιταλία και Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Τορίνο (1-1), έτσι η Αλβανία είναι στην κορυφή με το απόλυτο! Χατ-τρικ ο Μάντζουκιτς στο Κόσοβο, απάντηση Φινμπόγκασον σε Λουντ!
Το "δύο στα δύο" έκανε η Αγγλία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, καθώς νίκησε 2-0 τη Μάλτα στο "Wembley", στο ντεμπούτο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της, ως υπηρεσιακού ομοσπονδιακού τεχνικού.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα τα "3 λιοντάρια" είχαν επικρατήσει 1-0 στην Σλοβακία, στο ντεμπούτο τότε στον πάγκο του Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε για αμαρτίες του παρελθόντος.
Όσον αφορά στο αποψινό ματς του "Wembley", ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν ο στράικερ και άνοιξε το σκορ στο 29', ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος στα τελευταία λεπτά έχασε ένα... άχαστο (πλασέ από κοντά).
Μαζί στην κορυφή Γερμανία και Αζερμπαϊτζάν.
Την ίδια ώρα με την Αγγλία έκανε το "δύο στα δύο" και το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο με τέρμα του Μεντβέντεβ νίκησε 1-0 τη Νορβηγία, η οποία έκανε την δεύτερη ήττα της!
Η Γερμανία αργότερα έκανε και αυτή το "2 στα 2", έτσι είναι στην κορυφή του ομίλου της μαζί με το Αζερμπαϊτζάν. Δύο γκολ πέτυχε ο Τόμας Μίλερ και ενδιάμεσα σκόραρε ο Τόνι Κρόος, ενώ η Σκωτία απέτυχε αν είναι και αυτή στην κορυφή, καθώς γλίτωσε την εντός έδρας ήττα με γκολ στο 89'.
Με χατ-τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι η Πολωνία πήρε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας 3-2 της Δανίας, η οποία κατάφερε απλά να κάνει το 3-0... 3-2 και να αγχώσει τους γηπεδούχους.
Εύκολες νίκες για Μαυροβούνιο και Ρουμανία, καθώς επικράτησαν αμφότερες 5-0 των Καζακστάν και Αρμενίας, αντίστοιχα. Πέντε διαφορετικούς σκόρερς είχαν και οι δύο, ενώ η Αρμενία μόλις στο 3ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολή του Μαλακιάν.
O Kριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε τέσσερα γκολ στην άνετη επικράτηση τηςΠορτογαλίας με 6-0 επί της Ανδόρας στο... ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου, για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών ομιλων της ευρωπαϊκής ζώνη για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.
Ο αρχισκόρερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, μάλιστα, μπήκε στο κλαμπ των Εουσέμπιο, Νούνο Γκόμες και Πέδρο Παουλέτα, των μοναδικών συμπατριωτών του μέχρι στιγμής που είχαν σημειώσει καρέ σε αγώνα με το εθνόσημο στο στήθος.

Η Γαλλία βρέθηκε να χάνει μέσα στο "Σταντ ντε Φρανς" από τη Βουλγαρία, ωστόσο βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και με τους Κεβίν Γκαμεϊρο, Ντιμιτρί Παγέτ και Αντουάν Γκριεζμάν έκανε την ανατροπή από το 1ο ημίχρονο, για να φτάσει στη νίκη με 4-1.
Ξέσπασε η Ολλανδία, η οποία με δύο γκολ του Κουίνσι Πρόμες (τα πρώτα του σε 15 συμμετοχές) απέναντι στον Αντρέι Γκορμπούνοφ του Ατρομήτου επικράτησε με 4-1 τηςΛευκορωσίας και πέρασε επικεφαλής στον 1ο όμιλο. Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ επέστρεψε στη δράση μετά από τον Οκτώβριο του 2012, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Στους τέσσερις βαθμούς μαζί με "οράνιε" και "τρικολόρ" βρίσκεται και η Σουηδία, η οποία νίκησε δύσκολα 1-0 εκτός έδρας το Λουξεμβούργο, χάρη σε γκολ του Μίκαελ Λούστιγκ, μετά από ασίστ του Μάρκους Μπεργκ που αγωνίστηκε για 90 λεπτά.
Τα τέρματα των Σόνι Ράγκναρ Νάτεσταντ και Γιόαν Σίμουν Έντμουντσον έδωσαν το εκτός έδρας "τρίποντο" με 2-0 στα Νησιά Φαρόε κόντρα στη Λετονία και τα έφεραν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Ο Βάλεντιν Στόκερ πέρασε στον αγώνα στο 88' και ένα λεπτό αργότερα έδωσε τη νίκη 3-2στην Ελβετία απέναντι στην Ουγγαρία, σε ένα απολαυστικό παιχνίδι. Ο Άνταμ Σάλαϊ απαντούσε για τους Μαγυάρους στα γκολ των Χάρις Σεφέροβιτς και Ρικάρντο Ροντρίγκες, αλλά είχε γίνει αλλαγή όταν σκόραρε ο φορ της Χέρτα.
H Ιταλία και Ισπανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Τορίνο, έτσι η γκάφα του Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν κόστισε στους "ατζούρι" το αήττητο σε προκριματικά (είτε Μουντιάλ, είτε Euro).
Με πέναλτι που κέρδισε ο Έντερ από τον Σέρχιο Ράμος, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο 82' νίκησε από τα 11 βήματα και απάντησε στο γκολ του Βιτόλο, έτσι η Ιταλία έμεινε για 52ο σερί ματς προκριματικών αήττητη. Τελευταία ήττα ήταν στις 6 Σεπτέμβρη 2006 από την Γαλλία με 3-1 (δύο γκολ ο Σιντνέ Γκοβού)!
Εντυπωσιακό αήττητο έχει και η Ισπανία σε προκριματικά Μουντιάλ, καθώς έχει να χάσει από τις 31/3/1993 (στην Δανία). Είναι 55 σερί ματς χωρίς ήττα!
Η Ισπανία είχε ανοίξει το σκορ στο 55' με τον Βιτόλο να εκμεταλλεύεται την γκάφα του Μπουφόν. Ο πορτιέρε της Γιουβέντους βγήκε από την περιοχή για να διώξει με τα πόδια, αλλά δεν βρήκε την μπάλα, έτσι ο άσος της Σεβίλλης πέτυχε ένα εύκολο γκολ.
Η ισοπαλία στην Ιταλία έφερε την Αλβανία μόνη στην κορυφή του 7ου ομίλου, καθώς έκανε το "2 στα 2", νικώντας 2-0 στο Λίχτενσταϊν
Χατ-τρικ ο Μάντζουκιτς!
Ο Μάριο Μάντζουκιτς στο 35' είχε συμπληρώσει το χατ-τρικ του και η Κροατία νίκησε 6-0 στο Κόσοβο, το οποίο έπαιξε το πρώτο του επίσημο εντός έδρας ματς.
Λουντ, Φινμπόγκασον και ανατροπή στο 96'.

Με γκολ του Ρόμπιν Ρουντ η Φινλανδία προηγήθηκε για δεύτερη φορά στην Ισλανδία (1-2), αλλά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον απάντησε στο 91' και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, κάνοντας ανατροπή με γκολ του Ράγκναρ Σίγκουρντσον στο 96'.
Με δύο γκολ του Αρναούτοβιτς η Αυστρία απάντησε στην Ουαλία, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ στην Βιέννη, όπως και την Κωνσταντινούπολη, αν και η Ουκρανία προηγήθηκε 2-0 της Τουρκίας.
Με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να παίζει 90 λεπτά, η Σερβία νίκησε 3-0 στην Μολδαβία, η Ιρλανδία επικράτησε 1-0 της Γεωργίας με σκόρερ τον Κόουλμαν, ενώ το Ισραήλ έφυγε με τους 3 βαθμούς από τα Σκόπια (1-2).

Οι συνθέσεις:


ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Στόουνς, Κέιχιλ, Μπέρτραντ (19' Ρόουζ), Χέντερσον, Άλι, Ρούνεϊ, Γουόλκοτ (68' Ράσφορντ), Λίνγκαρντ, Στάριτζ (74' Βάρντι).
ΜΑΛΤΑ (5-4-1): Χογκ, Μποργκ, Ζακ Μούσκατ, Άγκιους, Καμιλιέρι, Αλεξάντερ Μούσκατ, Σίμπερας, Κρίστενσεν, Φένες, Σκέμπρι (88' Ρόουεν Μούσκατ), Έφιονγκ (76' Μίφσουντ).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπόζοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς, Στσέκιτς (83' Μπάκιτς), Βούκτσεβιτς (68' Νίκολιτς), Βέσοβιτς, Κογιάεβιτς, Γιόβετιτς, Μπετσίρα (76' Ράιτσεβιτς).
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοβ, Μπεϊσεμπέκοβ, Κιρλίτσιν, Λογκβινένκο, Σόμκο, Μάλι, Μουχουντίνοβ, Κουάτ (76' Ταγκιμπέργκεν), Νουργκαλίεβ, Ισλαμχάν (63' Μουζίκοβ), Χιζνιτσένκο (85' Μουρταζάεβ).

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπεγκλαριάν, Μκογιάν, Χαρογιάν, Αντονιάν (39' Βοσκανιάν), Χαϊραπετιάν, Γκριγκοριάν, Μαλακιάν, Πιτσέλι, Εζμπιλίζ (64' Χοβνανισιάν), Μανογιάν, Πογκοσιάν (34' Μουραντιάν).
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Μπένζαρ, Σαπουνάρου, Γκριγκόρε, Λατόβλεβιτς, Μαρίν, Χομπάν, Στάντσιου (82' Μπιτσφάλβι), Αντριάν Πόπα, Κιπτσίου (68' Ροταρίου), Στάνκου (57' Κεσέρου).
*κόκκινη 3' Μαλακιάν

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεβ, Μιρζεμπέγιοβ, Μεντβέντεβ, Σαντίκοβ, Ντεσντεμίροβ, Καράγεβ, Ισραφίλοβ (65' Γκλεσγκέροβ), Ντμιρκουλίγεβ, Κουρμπάνοβ (80' Σεϊντάεβ), Ναζάροβ, Ραμαζάνοβ (90' Χιουσεΐνοβ).
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρστεϊν, Σβένσον, Στράντμπεργκ, Χόβλαντ, Αλεσαμί, Σκιέλμπρεντ (84' Γιόχανσεν), Σέλνες, Χένρικσεν, Χέλαντ (71' Μπέργκετ), Ντιομαντέ, Τζόσουα Κινγκ (61' Σέρλετ).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέκτορ (68' Χέβεντες), Κεντίρα, Κρόος (76' Γκιουντογάν), Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ντράξλερ (80' Μπραντ), Γκέτσε.
ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Καντεράμπεκ, Σίβοκ, Σούχι, Νόβακ, Χοράβα, Παβέλκα (63' Ντρόπα), Πετρζέλα (69' Σκάλακ), Κρεΐτσι, Ντότσκαλ, Βίντρα (76' Κάντλετς).

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, ΜακΛόχλιν (77' ΜακΝερ), Έβανς, ΜακΌλεϊ, Σέιν Φέργκιουσον, Στίβεν Ντέιβις, Νόργουντ, ΜακΓκιν, Ντάλας (65' Ουάσινγκτον), Γουόρντ, Μαγκένις (73' Λάφερτι).
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (5-4-1): Άλντο Σιμοντσίνι, Μπεράρντι, Φάμπιο Βιταϊόλι, Ντάβιντε Σιμοντσίνι, Ντέλα Βάλε, Παλάτσι, Τόζι, Κοπίνι (71' Γκολινούτσι), Χιρς (56' Τσεζαρίνι), Ματέο Βιταϊόλι, Στεφανέλι (87' Τζαφεράνι).
*κόκκινη 49' Παλάτσι

ΠΟΛΩΝΙΑ: Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γκλικ, Τσιόνεκ, Γεντζέιτσικ, Κριχόβιακ, Ζελίνσκι, Μπλαστσικόβσκι (89' Πέσκο), Γκροσίτσκι (74' Ρίμπους), Μίλικ (46' Λινέτι), Λεβαντόβσκι.
ΔΑΝΙΑ (5-3-2): Σμάιχελ, Άνκερσεν, Κιερ, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ (82' Ντιλέινι), Ντουρμίσι, Κβιστ, Χέιμπιεργκ, Έρικσεν, Φίσερ (75' Σίστο),Νίκολαϊ Γέργκενσεν (46' Γιουσούφ Πόουλσεν).

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Πάτερσον, Ράσελ Μάρτιν, Χάνλι, Ρόμπερτσον, Μπάναν, Ντάρεν Φλέτσερ (46' ΜακΆρθουρ), Σνόντγκρας, Ρίτσι (71' Γκρίφιθς), Μπερκ (57' Φόρεστ), Κρις Μάρτιν.
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σέτκους, Βαϊτκούνας, Φρεϊντγκέιμας, Γκιρντβαΐνις, Σλαβίτσκας (64' Αντριουσκεβίτσιους), Ζούλπα (66' Σβεντούκας), Κούκλις, Τσέρνις, Νοβικόβας, Βάλσκις (85' Γκριγκαραβίτσιους), Σλίβκα.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στρούνα, Σάμαρτζιτς, Μπόστιαν Σέζαρ, Γιόκιτς, Κρχιν, Κούρτιτς (72' Κρονάβετερ), Βέρμπιτς, Μπίρσα (68' Νοβάκοβιτς), Ίλιτσιτς, Μπέζιακ (91' Μέβλια).
ΣΛΟΒΑΚΙΑ (5-3-2): Κοζάτσικ, Παούστσεκ (79' Σάμπο), Χουμπότσαν, Σαλάτα, Ντουρίτσα, Σβέντο (79' Χολούμπεκ), Χροσόβσκι (79' Ντούρις), Κούτσκα, Γκρέγκους, Μακ, Χάμσικ.

ΙΤΑΛΙΑ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ντε Ρόσι, Παρόλο (76' Μπελότι), Μοντολίβο (30' Μποναβεντούρα), Φλορέντσι, Ντε Σίλιο, Έντερ, Γκρατσιάνο Πελέ (60' Ιμόμπιλε).
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα (22' Νάτσο), Μπουσκέτς, Κόκε, Ινιέστα, Βιτόλο (84' Τιάγκο Αλκάνταρα), Νταβίντ Σίλβα, Ντιέγκο Κόστα (67' Μοράτα).

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ (58' Εζτζάν), Κλάιν, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Βίμερ, Μπάουμγκαρτλιγκερ, Αλάμπα, Γιουνούζοβιτς (79' Σεπφ), Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς (87' Σάουμπ), Γιάνκο.
ΟΥΑΛΙΑ (5-3-2): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Μπεν Ντέιβις, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Νιλ Τέιλορ (91' Χιους), Τζο Άλεν (56 Έντουαρντς), Λέντλεϊ, Άντι Κινγκ, Μπέιλ, Βόουκς (77' Ρόμπσον-Κάνου).

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν Μπαμπατζάν, Σενέρ Εζμπαϊρακλί, Εμέρ Τοπράκ, Χακάν Μπαλτά (46' Κααν Αϊχάν), Τζανέρ Ερκίν, Μεχμέτ Τοπάλ, Οζάν Τουφάν (77' Βολκάν Σεν), Εμρέ Μορ, Χακάν Τσαλχάνογλου, Ενές Ουνάλ (46' Τολγκά Τζιγκερτζί), Τζενκ Τοσούκ.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Μπουτκό, Κούτσερ, Όρντετς, Σόμπολ, Στεπανένκο, Ζίντσενκο (46' Σιντορτσούκ), Κοβαλένκο, Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάκα (82' Πέτριακ), Κράβετς (73' Ζοζούλια).

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Κρίστινσον, Σάιβαρσον (89' Μπιάρνασον), Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Μπιάρνασον, Γκούντμουντσον, Σιγκούρνταρσον (75' Κιάρτανσον), Φινμπόγκασον.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντσέτσκι, Βάισανεν, Χάλστι, Αράγιουρι, Μοϊσάντερ, Ρινγκ (94' Σέλερ), Αρκίβιουο, Χετεμάι, Λουντ, Χαμαλάινεν (56' Μάρκανεν) (85' Ράιταλα), Πούκι.
*χαμένο πέναλτι 51' Γκίλφι Σίγκουρντσον

ΚΟΣΟΒΟ: Ουικάνι, Περντεντάι, Πνίσι, Πέπα, Πακαράντα, Κριέζιου, Βαλόν Μπερίσα (58' Χαλίμι), Ζενέλι (77' Σάλα), Ρασίτσα, Μπερνάρντ Μπερίσα, Τσέλινα (68' Μπινιάκου).
ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Τσόρλουκα (46' Μάτε Μίτροβιτς), Βίντα, Πίβαριτς, Μπάντελ, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς (71' Ρογκ), Μάντζουκιτς (59' Κάλινιτς).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Τσεμπάνου, Ράκου, Καρπ, Επουρεάνου, Μπολόχαν, Κογιοκάρι, Γκάτσκαν, Τσεμποτάρου (77' Γκινσάρι), Άντρονιτς (69' Μιχάλιοβ), Ντέντοβ (63' Σιντορένκο), Μπουγκάεβ.
ΣΕΡΒΙΑ (5-4-1): Στόικοβιτς, Ρουκάβινα, Νάστασιτς, Ιβάνοβιτς, Βούκοβιτς (70' Στέφαν Μίτροβιτς), Κολάροβ, Γκούντελ, Μιλιβόγεβιτς, Κόστιτς (69' Τόσιτς), Τάντιτς, Πάβλοβιτς (46' Κάταϊ).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κόουλμαν, Ντάφι, Κλαρκ, Γουόρντ, Τζέιμς ΜακΚάρθι, Μπρέιντι (81' Γουίλαν), Χέντρικ, Γουόλτερς, ΜακΚλιν, Λονγκ (94' Ο'Σέι).
ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Κακαμπάτζε, Κβερκβέλια, Κάσια, Ναβαλόβσκι (89' Κομπαχίτζε), Νταουσβίλι (93' Κατσάραβα), Γκβίλια, Καζαϊσβίλι, Οκριασβίλι, Ανανίτζε (74' Σκιρτλάτζε), Μτσελίτζε.

ΣΚΟΠΙΑ (5-3-2): Μπογκατίνοβ, Ριστόβσκι, Μόισοβ, Σίκοβ (51' Ιμπραΐμι), Ριστέβσκι, Ζούτα, Πετρόβικ (46' Σπιρόβσκι), Αλιόσκι, Χασάνι, Πάντεβ (76' Γιάχοβιτς), Νεστορόβσκι.
ΙΣΡΑΗΛ: Γκορές, Ντάσα, Τζέντεκ, Τιμπί, Νταβιτζάντα, Μπιτόν, Γκολάσα (72' Εϊνμπίντερ), Κοέν, Ζάχαβι, Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ (68' Μπουζάγκλο), Χεμέντ (76' Αμπέντ).
*κόκκινη 94' Τιμπί
**χαμένο πέναλτι 95' Γιάχοβιτς

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γέχλε, Ούχρι, Πολβερίνο (46' Ρέχσταϊνερ), Κάουφμαν, Γκέπελ, Βίζερ, Χάσλερ, Μπούχελ, Μπούργκμαϊερ, Σαλάνοβιτς (73' Κέχνε), Γκούμπσερ (60' Φρικ).
ΑΛΒΑΝΙΑ: Ετρίτ Μπερίσα, Ίσαϊ, Τζιμσίτι, Μάβραϊ, Αλίγι, Κουκέλι (45' Μπάσα), Αμπράσι (46' Λίλα), Ίκα, Ρόσι, Λουλάκου (69' Τσικαλέσι), Μπάλαϊ.

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Σανιά (27' Σιντιμπέ), Βαράν, Κοσιελνί, Κιρζαβά, Πογκμπά, Ματουιντί, Σισοκό, Γκριεζμάν (83' Φεκίρ), Παγέτ, Γκαμεϊρό (72' Ζινιάκ)
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στογιάνοφ, Σ. Ποπόφ, Α. Αλεκσάντροφ, Πίργκοφ, Ζ. Μιλάνοφ, Γκ. Μιλάνοφ, Ντιακόφ, Κοσταντίνοφ, Μ. Αλεκσάντροφ (76' Νεντέλεφ), Μαρσελίνιο (62' Ρανγκέλοφ), Ι. Ποπόφ (68' Τόνεφ)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Μορίς, Γιανς, Φίλιπς, Μάλγκετ, Κάρλσον, Μάρτινς Περέιρα, Τιλ (66' Τιρπέλ), Μπονέρ, Μουτς, Ζοασίμ, Ντεβίλ (66' Άλβες ντα Μότα)
ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Όλσον, Ντουρμάζ (89' Νίμαν), Χίλιεμαρκ, Έκνταλ (80' Φράνσον), Φόρσμπεργκ, Γκουιντέτι (71' Τόιβονεν), Μπεργκ
* Κόκκινη στο 82' ο Μάλγκετ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Κάρσντορπ, Μπρούμα, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Πρόμες, Στρότμαν (79' Κλάζι), Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ (46' Πρέπερ), Κλάασεν, Γιάνσεν (84' Ντοστ)
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Γκορμπούνοβ, Πολιακόβ, Σιβακόβ, Παλίτσεβιτς, Μπορντάτσεβ, Γκορντέιτσουκ (74' Βολόντκο), Μαέβσκι (46' Χλεμπ), Κορζούν, Ρίος, Κρίβετς (68' Κίσλιακ), Κορνιλένκο

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκούλατσι, Φιόλα, Γκούζμιτς, Λανγκ, Κάνταρ, Νάγκι, Γκέρα, Τζούντζακ, Κλάινχαϊσλερ (76' Νέμετ), Στίεμπερ, Σάλαι (87' Νίκολιτς)
ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Σαρ, Ελβέντι, Ροντρίγκες, Μπεράμι, Τζεμαΐλι, Εμπολό, Σατσίρι (81' Φερνάντες), Μεχμέντι (88' Στόκερ), Σεφέροβιτς (72' Ντερντιγιόκ)

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Γκαμπόβς, Γιαγκοντίνσκις, Γκορκς, Μακσιμένκο, Κλούσκινς (72' Ζιούζινς), Λάιζανς, Λουκιάνοβς (77' Ικάουνιεκς), Γκουτκόβσκις (64' Κάρλσονς), Βισνιάκοβς, Σάμπαλα
ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Ντάβιντσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Νάες, Χέντρικσον (88' Γιουστίνουσεν), Μπενγιάμονσεν, Χάνσον, Βατχάμαρ, Έντμουντσον (90+2' Κλέτσκαρντ), Γιόενσεν (73' Σέρενσεν)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Κανσέλο, Πέπε (72' Μαρτίνς), Φόντε, Γκερέιρο (52' Αντούνες), Κουαρέσμα, Μουτίνιο, Γκόμες (66' Μάριο), Σίλβα, Σίλβα, Ρονάλντο
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Ρούμπιο, Λίμα, Βαλές, Γιοβέρα, Γκαρθία (49' Σαν Νικολάς), Ροντρίγκεθ, Βιέϊρα, Ρεμπές, Μαρτίνεθ (76' Μορέιρα), Αλάεθ (73' Πουχόλ)
* Κόκκινη στο 70' ο Ρεμπές

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Μενιέ, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ζ. Λουκακού (21' Σίμαν), Φελαϊνί, Βίτσελ, Μέρτενς, Αζάρ (87' Μιραλάς), Φερέιρα Καράσκο, Ρ. Λουκακού (82' Μπεντεκέ)
ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Γιάγιαλο (73' Βίστσα), Πιάνιτς (81' Τσίμιροτ), Λούλιτς, Μεντούνιανιν, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς (65' Τζούριτς)

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Τενίστε, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Κρούγκλοβ, Κάιτ (81' Λέπιστου), Μετς, Ζενιόβ (65' Ογιάμα), Βασίλιεβ (61' Μοσνίκοβ), Λουτς, Ανιέρ
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Πέρεθ, Γκαρθία, Ρ. Κασιάρο, Ρ. Τσιπολίνα, Χ. Τσιπολίνα (89' Κ. Κασιάρο), Μπαρντόν, Μπόσιο (58' Πάγιας), Γουόκερ, Μασκαρένιας Ολιβέρο, Πρίστλεϊ (64' Κούμπλες), Λ. Κασιάρο

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας (88' Καρέλης), Μάνταλος, Μανιάτης, Σταφυλίδης (71' Παπαδόπουλος), Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας (78' Χολέμπας)
ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Δημητρίου, Ζούνιορ, Λαΐφης, Χαραλάμπους, Αρτυματάς (78' Κυριάκου), Λαμπάν, Χαραλαμπίδης (66' Χριστοφή), Κάστανος, Εφραίμ, Μυτίδης (83' Μακρής).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:


Πέμπτη 6/10
Αυστρία - Ουαλία 2-2 (28' και 48' Αρναούτοβιτς / 22' Τζο Άλεν, 45'+1 αυτ. Βίμερ)
Μολδαβία - Σερβία 0-3 (19' Κόστιτς, 37' Ιβάνοβιτς, 59' Τάντιτς)
Ιρλανδία - Γεωργία 1-0 (56' Κόουλμαν)
Σκόπια - Ισραήλ 1-2 (63' Νεστορόβσκι / 25' Χεμέντ, 43' Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ)
Ιταλία - Ισπανία 1-1 (82' πέν. Ντε Ρόσι / 56' Βιτόλο)
Λίχτενσταϊν - Αλβανία 0-2 (11' αυτ. Γέχλε, 71' Μπάλαϊ)
Ισλανδία - Φινλανδία 3-2 (37' 'Αρνασον, 91' Φινμπόγκασον, 96' Ρ.Σίγκουρτσον / 21' Πούκι, 39' Λουντ)
Τουρκία - Ουκρανία 2-2 (45'+1 Οζάν Τουφάν, 81' Τσαλχάνογλου / 24' πέν. Γιαρμόλενκο, 27' Κράβετς)
Κόσοβο - Κροατία 0-6 (6', 24' και 35' Μάντζουκιτς, 68' Μίτροβιτς, 83' Πέρισιτς, 92' Κάλινιτς)

Παρασκευή 7/10
Γαλλία - Βουλγαρία 4-1 (23' και 69' Γκαμεϊρό, 26' Παγέτ, 38' Γκριεζμάν / 6' πέν. Μ. Αλεκσάντροφ)
Λουξεμβούργο - Σουηδία 0-1 (58' Λούστιγκ)
Ολλανδία - Λευκορωσία 4-1 (15' και 31' Πρόμες, 55' Κλάασεν, 64' Γιάνσεν / 47' Ρίος)
Ουγγαρία - Ελβετία 2-3 (53' και 71' Σάλαϊ / 51' Σεφέροβιτς, 67' Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, 89' Στόκερ)
Λετονία - Νήσοι Φερόε 0-2 (19' Νάτεσταντ, 70' Έντμουντσον)
Πορτογαλία - Ανδόρα 6-0 (2', 4', 47' και 68' Κρ. Ρονάλντο, 44' Ζοάο Κανσέλο, 86' Αντρέ Σίλβα)
Βέλγιο - Βοσνία 4-0 (26' αυτ. Σπάχιτς, 29' Αζάρ, 60' Αλντεβάιρελντ, 79' Ρ.Λουκακού)
Ελλάδα Κύπρος 2-0  (12' Μήτρογλου, 42' Μάνταλος)
Εσθονία - Γιβραλτάρ 4-0 (47' και 70' Κάιτ, 52' Βασίλιεβ, 88' Μοσνίκοβ)

Σάββατο 8/10
Αζερμπαϊτζάν - Νορβηγία 1-0 (11' Μεντβέντεβ)
Αρμενία - Ρουμανία 0-5 (4' πέν. Στάνκου, 10' Αντριάν Πόπα, 11' Μαρίν, 29' Στάντσιου, 59' Κιπτσίου)
Μαυροβούνιο - Καζακστάν 5-0 (24' Τομάσεβιτς, 59' Βούκτσεβιτς, 64' Γιόβετιτς, 73' Μπετσίρα, 78' Σάβιτς)
Αγγλία - Μάλτα 2-0 (29' Στάριτζ, 38' Άλι)
Γερμανία - Τσεχία 3-0 (13' και 65' Τόμας Μίλερ, 49' Κρόος)
Β.Ιρλανδία - Σαν Μαρίνο 4-0 (26' πέν. Στίβεν Ντέιβις, 79' και 94' Λάφερτι, 85' Γουόρντ)
Πολωνία - Δανία 3-2 (20', 36' και 48' πέν. Λεβαντόβσκι / 49' αυτ. Γκλικ, 69' Γιουσούφ Πόουλσεν)
Σκωτία - Λιθουανία 1-1 (89' ΜακΚάρθουρ / 59' Τσέρνις)
Σλοβενία - Σλοβακία 1-0 (74' Κρονάβετερ)

Οι βαθμολογίες:


Group A
1. Ολλανδία 4 (5-2)
2. Γαλλία 4 (4-1)
3. Σουηδία 4 (2-1)
4. Βουλγαρία 3 (5-7)
5. Λευκορωσία 1 (1-4)
6. Λουξεμβούργο 0 (3-5)

Group B
1. Ελβετία 6 (5-2)
2. Νήσοι Φερόε 4 (2-0)
3. Πορτογαλία 3 (6-2)
4. Λετονία 3 (1-2)
5. Ουγγαρία 1 (2-3)
6. Ανδόρα 0 (0-7)

Group C
1. Γερμανία 6 (6-0)
2. Αζερμπαϊτζάν 6 (2-0)
3. Βόρειος Ιρλανδία 4 (4-0)
4. Τσεχία 1 (0-3)
5. Σαν Μαρίνο 0 (0-5)
6. Νορβηγία 0 (0-4)

Group D
1. Ουαλία 4 (6-2)
2. Σερβία 4 (5-2)
3. Αυστρία 4 (4-3)
4. Ιρλανδία 4 (3-2)
5. Γεωργία 0 (1-3)
6. Μολδαβία 0 (0-7)

Group E
1. Μαυροβούνιο 4 (6-1)
2. Ρουμανία 4 (6-1)
3. Πολωνία 4 (5-4)
4. Δανία 3 (3-3)
5. Καζακστάν 1 (2-7)
6. Αρμενία 0 (0-6)

Group F
1. Αγγλία 6 (3-0)
2. Σκωτία 4 (6-2)
3. Σλοβενία 4 (3-2)
4. Λιθουανία 2 (3-3)
5. Σλοβακία 0 (0-2)
6. Μάλτα 0 (1-7)

Group G
1. Αλβανία 6 (4-1)
2. Ισπανία 4 (9-1)
3. Ιταλία 4 (4-2)
4. Ισραήλ 3 (3-4)
5. Σκόπια 0 (2-4)
6. Λίχτενσταϊν 0 (0-10)

Group H
1. Βέλγιο 6 (7-0)
2. Ελλάδα 6 (6-1)
3. Βοσνία 3 (5-4)
4. Εσθονία 3 (4-5)
5. Κύπρος 0 (0-5)
6. Γιβραλτάρ 0 (1-8)

Group I
1. Κροατία 4 (7-1)
2. Ισλανδία 4 (4-3)
3. Ουκρανία 2 (3-3)
4. Τουρκία 2 (3-3)
5. Φινλανδία 1 (3-4)
6. Κόσοβο 1 (1-7)

*οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας
**σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:


Κυριακή 9/10
Ουαλία - Γεωργία (19:00)
Ισραήλ - Λίχτενσταϊν
Φινλανδία - Κροατία
Ουκρανία - Κόσοβο
Μολδαβία - Ιρλανδία (21:45)
Σερβία - Αυστρία
Αλβανία - Ισπανία
Σκόπια - Ιταλία
Ισλανδία - Τουρκία

Δευτέρα 10/10
Λευκορωσία - Λουξεμβούργο (21:45)
Ολλανδία - Γαλλία
Σουηδία - Βουλγαρία
Ανδόρα - Ελβετία
Νήσοι Φερόε - Πορτογαλία
Λετονία - Ουγγαρία
Βοσνία - Κύπρος
Εσθονία - Ελλάδα
Γιβραλτάρ - Βέλγιο

Τρίτη 11/10
Καζακστάν - Ρουμανία (19:00)
Τσεχία - Αζερμπαϊτζάν (21:45)
Γερμανία - Β.Ιρλανδία
Νορβηγία - Σαν Μαρίνο
Δανία - Μαυροβούνιο
Πολωνία - Αρμενία
Λιθουανία - Μάλτα
Σλοβακία - Σκωτία
Σλοβενία - Αγγλία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου