Τελευταία Νέα

29/11/16

2η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, χάρη σε γκολ του Χρήστου Δώνη στο 40'. Στους "16" του Κυπέλλου η ομάδα της Ηπείρου, ελπίζουν οι "πράσινοι" μετά το τρίποντο της πρεμιέρας.
O ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δώνης με κεφαλιά στο 40', έπειτα από σέντρα του Ακόστα. Οι Ηπειρώτες έχουν προκριθεί με τους έξι βαθμούς στον 4ο όμιλο, ενώ ο Αγροτικός ελπίζει, έχοντας κατακτήσει τρίποντο στην πρεμιέρα με την Καλλονή.
Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ ήρθε στο 40'. Ο Ακόστα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Δώνης σηκώθηκε αφύλαχτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).
Νωρίτερα δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες, πέρα από κάποια σουτ που είτε έφυγαν άουτ, είτε κόντραραν στα αντίπαλα σώματα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ηπείρου είχε το καλό σουτ του Γαρουφαλιά στο 50' που πέρασε άουτ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση, όταν ο Τριανταφυλλάκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 62', όταν ο Νικολιάς έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Γιακουμής έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησαν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο. Τελευταία ευκαιρία το δυνατό σουτ του Γαρουφαλιά στο 82' που πέρασε άστοχα άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59' Τάι), Γκέσιος (82' Θεοδωρίδης), Δεινόπαπας (46' Αργυρίου), Φιλίπε Πάτο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (78' Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87' Μασούρας).
ΣΚΟΡΕΡ: 40' Δώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου