Τελευταία Νέα

29/11/16

2η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Βέροια – Αιγινιακός 0-1

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 της Βέροιας στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση ενώ η ομάδα της Ημαθίας αποχαιρέτησε τον θεσμό.
H πρώτη ομάδα της Super League που δεν θα συνεχίσει στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η Βέροια με την ομάδα της Ημαθίας να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον Αιγινιακό και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ τις φάσεις που είχαν ενώ οι παίκτες του Γράφα σημάδεψαν και δυο φορές τα δοκάρια. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και με ένα υπέροχο γκολ στο 84' από τον Ζούρκο πήραν τη νίκη που τους διατηρεί ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας με τρομερά ποσοστά 78% έναντι 22% του Αιγινιακού. Οι παίκτες του Γράφα όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Τόλιου στο πρώτο 25λεπτο.
Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο 28' όταν ο Λινάρδος με σουτ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Αιγινιακού αναγκάζοντας τον Τόλιο να διώξει σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.  Μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Λινάρδος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου και εν συνεχεία έξω.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το δεύτερο δοκάρι της Βέροιας. Στο 44' ο Σαρπόνγκ έκανε τη σέντρα, ο Μπαλάφας πήρε την  κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου και να φεύγει έξω. 
Συνθέσεις:
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε (64' Σισίνιο), Μπαλάφας (80' Παπαστεργιανός), Σαρπόνγκ, Βίτι, Χαροντάκης.
Αιγινιακός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Παπουτσογιανόπουλος, Πατράλης, Κυζιρίδης (78' Γκατζολάρι), Γκούρτσας (87' Μουκίδης), Ζούρκος, Ονουάτσι (71' Ρανγέλοφ), Ζγκούρι.
Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:
1) Άρης 4 (6-3)

2) Αστέρας 4 (4-3)

3) Αιγινιακός 3 (1-1)

4) Βέροια 0 (0-4)
Η επόμενη αγωνιστική (3η αγωνιστική):
13/12 Άρης-Βέροια

13/12 Αιγινιακός-Αστέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου