Τελευταία Νέα

19/11/16

Παναθηναϊκός - Καλλιθέα 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 την Καλλιθέα σε φιλικό παιχνίδι, με τη συμμετοχή του Τελάντερ και τα δύο γκολ του Ρινάλντι να ξεχωρίζουν. Έπαιξαν οι μικροί και όσοι δεν θεωρούνται βασικοί από τον Στραματσόνι.
Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της Καλλιθέας, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο "Γεώργιος Καλαφάτης", κεκλεισμένων των θυρών. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρινάλντι και από ένα οι Βιγιαφάνιες και Πίσπας.
Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν διαφορετικά ζητήματα.
Το πιο σημαντικό ήταν η πρώτη συμμετοχή του Ράσμους Τελάντερ, με τον Δανό να αγωνίζεται για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ασφαλώς, ακόμα χρειάζεται χρόνο για την επανένταξη του σε κανονικές συνθήκες αγώνα, αλλά η επιστροφή του ήταν σημαντική. Ο Τελάντερ είχε να αγωνιστεί από τις 17 Απριλίου του 2016, όταν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 6-1 τον Πανθρακικό, δηλαδή μετά από 7 μήνες περίπου.
Επίσης, χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κρίστοφερ Σάμπα μετά τον τραυματισμό του, καθώς και οι νεαροί Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Αγγελόπουλος, καθώς και οι Ρινάλντι, Χουχούμης, Ρέις, Μαρινάκης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που δεν αγωνίζονται πολύ.
Στο 9’ ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε το σκορ. Στο 19’ ο συνδυασμός Πίσπα, Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0. 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο Ρινάλντι συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Πίσπα, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Αργεντίνου στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι τριπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στο 54’, έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, ο Ρινάλντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Στο 75’ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Μπέλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Α’ ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι
Παναθηναϊκός (Β’ ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι
Καλλιθέα: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν.
Για τους φιλοξενούμενους στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο και Τσίπρας.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που δεν αγωνίστηκαν (Μπεργκ, Λέτο, Μπουμάλ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Εμποκού, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Στιλ) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου