Τελευταία Νέα

1/11/16

ΑΕΛ : Ανακοίνωσε τον Σάκη Τσιώλη!

Και επισήμως προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Σάκης Τσιώλης. Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στους "βυσσινί" τους οποίους ανέβασε στη Super League.
Με τον προπονητή που την οδήγησε την περασμένη σεζόν στη Super League θα πορευτεί η ΑΕΛ στην μετά - Αναστασιάδη εποχή. Ο 57χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον Αλέξη Κούγια το βράδυ της Τρίτης (1/11), ύστερα από τη συνάντηση που είχαν. 
Γυμναστές στην ΑΕΛ θα είναι οι Κώστας Μαντζιώκας και Κοσμάς Στράτος, ενώ μένει να φανεί ποιος θα επιλεγεί για βοηθός προπονητή. Το ντεμπούτο του Τσιώλη με τους "βυσσινί" θα γίνει την Κυριακή (6/11, 15.00) στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Την περασμένη σεζόν στη Football League ο Τσιώλης είχε διαδεχτεί τον Ράτκο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία και με απολογισμό 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα οδήγησε την ΑΕΛ στην άνοδο.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της αναλαμβάνει ο κ. Σάκης Τσιώλης.
Μετά την πρόσληψη του κ. Τσιώλη, το προπονητικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:
1ος Προπονητής: Σάκης Τσιώλης
Γυμναστές: Κώστας Μαντζιώκας, Κοσμάς Στράτος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Τσότσας
Επιμελητής Ποδοσφαιρικού τμήματος: Γιώργος Δοδοντσάκης
Ο κ. Τσιώλης ζήτησε ως βοηθό του τον παλιό συμπαίκτη του και μεγάλο άσο της ΑΕΛ, Θοδωρή Βουτυρίτσα, στον οποίο έγινε η σχετική πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει επίσης ότι δεν θα γίνει επίσημη παρουσίαση του κ. Τσιώλη και η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του θα λάβει χώρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ δηλώσεις για την πρόσληψη δεν θα κάνουν ούτε ο κ. Τσιώλης ούτε ο κ. Κούγιας σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου