Τελευταία Νέα

8/12/16

Προμηθέας Πάτρας : Ανακοίνωσε τον Μίροσλαβ Τόντιτς!

Με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μίροσλαβ Τόντιτς, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι νεοφώτιστοι.
Υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα θα αγωνίζεται πλέον ο Μίροσλαβ Τόντιτς, αφού ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ θα ενισχύσει άμεσα τους "μελανόλευκους", αφού είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-'10) και Ηλυσιακό (2010-'11). Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι.
Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Γιούνιον Ολίμπια της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση "4", όσο και στην θέση "5".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου