Τελευταία Νέα

30/12/16

Βέροια : Aνακοίνωσε τον Μοχάμεντ Χαλιφά Σουλέ!

Στην πρώτη της προσθήκη στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μέσου από τις Κομόρες, Μοχάμεντ Χαλιφά Σουλέ.
Στο δυναμικό της Βέροιας ανήκει και τυπικά ο Μοχάμεντ Χαλιφά Σουλέ. Ο 26χρονος διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους στην ομάδα της Ημαθίας και αποτελεί την  πρώτη της προσθήκη στο πλαίσιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια: 
"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Mohamed Halifa Soule. Ο 26χρονος μέσος, που γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει καταγωγή από τα νησιά Κομόρες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την «Βασίλισσα του Βορρά».
Ο Mohamed Halifa Soule γεννήθηκε στις 12/11/1990 στη γαλλική πόλη Gonesse, έχει ύψος 1.74 και βάρος 72 κιλά. Το πρώτο απόκτημα της ομάδας μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει αγωνιστεί σε αρκετές γαλλικές ομάδες –μεταξύ αυτών- οι Εντέντ, Αλμπί και Μπεζιέρ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πέντε σεζόν (2012-2016), έχοντας συνολικά 74 συμμετοχές και 4 γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου