Τελευταία Νέα

20/12/16

Αστέρας Τρίπολης : Aνακοίνωσε τον Γεβγέν Σελίν!

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουκρανού κεντρικού αμυντικού, Γεβγέν Σελίν, πρώτη προσθήκη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 
Την πρώτη του ενίσχυση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Αστέρας με τον 28χρονο Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, Γεβγέν Σελίν, να ντύνεται στα "κιτρινομπλέ".
Ο Σελίν γεννήθηκε στην Ουκρανία στις 9 Μαΐου 1988, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, επέλεξε το νούμερο 33 για τη φανέλα του και το πρωί της Τρίτης (20/12) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του τεχνικού επιτελείου του Αατέρα.
Ο Σελίν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σταλ Αλστέβσκ και το 2007 μετακόμισε στη Μεταλίστ Χάρκιβ. Το 2010 αποκτήθηκε από τη Βόρσκλα Πολτάβα, στην οποία έμεινε για δύο χρόνια καθώς το 2013 έγινε κάτοικος Κιέβου για λογαριασμό της Ντινάμο, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Μεταλίστ Χάρκιβ και Πλατανιά.
Είναι διεθνής με την εθνική Ουκρανίας τόσο στο ηλικιακό επίπεδο Κ20 όσο και με την Ανδρών. Σειρά παίρνει ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου