Τελευταία Νέα

29/12/16

Ολυμπιακός : Δανεικός στην Λεγκανές ο Δημήτρης Σιόβας!

Την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) η Λεγκανές.
Μετά από 4,5 χρόνια ο Δημήτρης Σιόβας δεν είναι πλέον θαμώνας του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη, καθώς θα συνεχίσει δανεικός στην Λεγκανές μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην Primera Division με τη νεοφώτιστη ισπανική ομάδα, που διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού μπήκε η σχετική ρήτρα (κοντά στα 4 εκατ. ευρώ) στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.
Ο Σιόβας επί της ουσίας είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον περασμένο Αύγουστο, έφτασε κοντά στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Μπέτις στα... χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η μετακίνηση του εκεί δεν ολοκληρώθηκε και παρέμεινε στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν.
Η μετακίνηση του στη Λεγκανές ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης (29/12), όταν και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αφού προηγουμένως είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Την Παρασκευή (30/12) ο Σιόβας θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες και θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι (13:30 τοπική ώρα).
Στην επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας γίνεται λόγος για την μορφή συμφωνίας απόκτησης του παίκτη αλλά και μια αναφορά στα πεπραγμένα της καριέρας του μέχρι σήμερα.
Την μετακίνηση του Σιόβα στη Λεγκανές γνωστοποίησε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια λιτή ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα, στην ισπανική CD Leganés".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου