Τελευταία Νέα

21/12/16

ΑΕΚ : Tέλος ο Βαγγέλης Πλατέλλας!

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του και να φύγει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα. 
H τελευταία πράξη του χρονικού ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, παίχθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας συμφώνησε για να λύσει το συμβόλαιο του και φεύγει ως ελεύθερος από την ομάδα, στην οποία πήγε πριν από 3,5 χρόνια.
Ήταν ο δεύτερος, με διαφορά δυο μηνών από τον Τζανετόπουλο, πιο παλιός παίκτης στα αποδυτήρια στα Σπάτα. Όμως εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μοράις και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έκανε και μόνος του προπονήσεις.
Ο Πλατέλλας πήγε στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της περιπέτειας της Γ' εθνικής, έφτασε μέχρι και την εθνική ομάδα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και κατέκτησε και ένα κύπελλο. Προφανώς ήταν στεναχωρημένος μ' αυτή την εξέλιξη, καθώς θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα με την οποία δέθηκε. Όμως φεύγει σαν φίλος και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με προτεραιότητα στο εξωτερικό.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή, που τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα, προσφέροντας στην ομάδα μας από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής μέχρι την επιστροφή στη Super League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πλατέλλας δήλωσε: 
"Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι και, βέβαια, τους συμπαίκτες μου. Η ΑΕΚ αποτέλεσε τον μεγαλύτερο σταθμό στη μέχρι σήμερα καριέρα μου και φεύγω από την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις, κρατώντας μόνο τις ωραίες στιγμές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου