Τελευταία Νέα

5/1/17

1η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιο - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 43', έδειξε να συμβιβάζεται στο δεύτερο ημίχρονο και ο Τζημόπουλος με μακρινό σουτ στο 79' σκόραρε για το τελικό 1-1 στη Νέα Σμύρνη.
'Ενα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον πριν την έναρξη του ήταν αυτό ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League.
Την περσινή σεζόν ο Πανιώνιος πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, όχι όμως και άδεια από την UEFA, εξέλιξη η οποία ευνόησε τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίστηκε τελικά στην προκριματική φάση του Europa League αντί των "κυανέρυθρων".
Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι δύο ομάδες φιγουράρουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Πανιώνιος με νίκη μπορούσε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση, ενώ με τρίποντο ο ΠΑΣ θα έπιανε τους Νεοσμυρνιώτες στους 21 βαθμούς και την 5η θέση.

Το φιλμ του αγώνα: 

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά)
  Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62' Βιντάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.
Γκολ: 43' Ανσαριφάρντ / 79' Τζημόπουλος
Κάρτες: - / 33' Γαρουφαλιάς, 46' Κοζορώνης, 80' Σκόνδρας, 90+1' Ζάιρο, 90+4' Βιντάλ
 Ανασκόπηση αγώνα: 
Επιθετικός, με διάθεση να δημιουργήσει και υψηλά επίπεδα ενέργειας μπήκε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση, την στιγμή που ο ΠΑΣ ήθελε να σφραγίσει τους διαδρόμους στα μετόπισθεν και να ψάξει τις προϋποθέσεις κόντρας.
Με πρωταγωνιστή τον Μπεν, ο Πανιώνιος είχε σπαταλήσει ήδη δύο καλές στιγμές να σκοράρει πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.
Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού οι Νεοσμυρνιώτες στο πρώτο 25λεπτο (63% κατοχή μπάλας) και καλό ρυθμό μεσοεπιθετικά, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.
MADE IN IRAN.
H λύση στον γρίφο του γκολ για τον Πανιώνιο ήρθε με μια συνεργασία με... διαβατήριο από το Ιράν. Ο Μασούντ τροφοδότησε άψογα στην πλάτη της άμυνας τον Ανσαριφάρντ και αυτός από πολύ δύσκολη γωνία νίκησε με υποδειγματικό πλασέ τον Πασχαλάκη για το 1-0 στο 43'.Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη.
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.
Ο Πανιώνιος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στην αρχή του ματς. Με επιθετικές βλέψεις, ψάχνοντας ένα επιπλέον τέρμα που θα τον μετέτρεπε σε απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.
Κόρμπος και Φούντας δεν βρήκαν στόχο στις προσπάθειες τους, με τον Γαρουφαλιά στο 55' να "οπλίζει" εκτός περιοχής απειλώντας με ισοφάριση τους γηπεδούχους.
Όμως το σουτ του μέσου των φιλοξενούμενων βρήκε σε ετοιμότητα τον Γιαννιώτη, που έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό οι "κυανέρυθροι" βγήκαν στην κόντρα αλλά το πλασέ του Ανσαριφάρντ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.
ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ Ο ΠΑΣ.
Με τα λεπτά να περνούν ο Πανιώνιος έδειχνε να συμβιβάζεται με το μίνιμουμ προβάδισμα που είχε. Το τέμπο έγινε πιο αργό, κάτι που βόλευε καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων. Και που επιβεβαιώθηκε με την ισοφάριση στο 79ο λεπτό.
Ο Τζημόπουλος από μακρινή απόσταση δοκίμασε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε ανεβάσει την κατοχή μπάλας στο 49%, από το 37% του πρώτου μέρους.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη και η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή, με τους Πανιώνιο και ΠΑΣ να κερδίζουν από ένα ημίχρονο και ένα βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου