Τελευταία Νέα

22/1/17

17η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ - Πλατανιάς 0-0

Η ΑΕΛ είχε ένα δοκάρι με τον Ρέντζα, ο Πλατανιάς δύο με τον Πριντέτα, αλλά καμία ομάδα εκ των δύο δεν είχε το γκολ κι έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πλατανιά, στη Λάρισα για τη 17η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0). Τόσο οι Θεσσαλοί όσο και οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν, αλλά δεν το κατάφεραν με τους Θεοδωρόπουλο και Κοκκαλά - αντίστοιχα - να αισθάνονται "υποχρεωμένοι" στο οριζόντιο δοκάρι των εστιών τους για το γεγονός ότι αυτές δεν παραβιάστηκαν.
Αρχικά, ο Ρέντζας και ο Πριντέτα στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, ενώ ο Ουκρανός στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δεύτερο δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα:

Γήπεδο: "AEL FC Arena"
Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (55' Γκαγιέγο), Φάρκας, Ρέντζας, Τικό, Φατιόν (46' Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (69' Τσάκο), Ντέλετιτς.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46' Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82' Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (73' Σίγκνιεβιτς)
Κάρτες: 35' Ντέλετιτς, 62' Θεοδωρόπουλος, 68' Βαρέλα, 76' Γκαγιέγο / 15' Μουνάφο

Ανασκόπηση αγώνα: 

Μετά από τα πρώτα 25 λεπτά χωρίς ουσία και με πολλά λάθη κι από τις δύο πλευρές, τόσο οι παίκτες του Πλατανιά (που είχαν την πρωτοβουλία), όσο κι αυτοί της ΑΕΛ (που ως επί το πλείστον βρισκόταν σε θέση άμυνας) άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί.
Στο 28ο λεπτό, ο Ντέλετιτς έπιασε ένα σκαστό σουτ, αλλά ο Κοκκαλάς εξαιρετικά απομάκρυνε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα (30'), οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ.
Ο Βασίλης Ρέντζας βγήκε από τα δεξιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Ικάουνιεκς, αλλά η μπάλα σταμάτησε την πορεία της προς τα δίχτυα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοκκαλά.
Στο 38ο λεπτό, ο Πλατανιάς απάντησε στα δοκάρια με το αντίστοιχο του Πριντέτα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπανανά από κοντά έπιασε την κεφαλιά, και ο Ουκρανός από κοντά είδε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου να του στερεί την ευκαιρία να σκοράρει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πανομοιότυπα με το πρώτο. Με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν λύσεις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να παραδίδονται στα λάθη τους. Στο 67ο λεπτό, ο Γιακουμάκης "έστρωσε" την μπάλα στον Αποστολόπουλο, αλλά ο Θεοδωρόπουλος ήταν εκεί που έπρεπε και εξουδετέρωσε τη φάση.
Στο 77ο λεπτό, η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Τσάκο έκανε την προβολή, αλλά ο Κοκκαλάς ενστικτωδώς απέκρουσε την μπάλα για να απομακρύνουν οι αμυντικοί του στη συνέχεια.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (81'), ο Μουνάφο μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε στον Μανούσο, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.
Στο 86ο λεπτό, ο Πριντέτας είδε πάλι το δοκάρι να του στερεί την ευκαιρία να βρει δίχτυα. Κάπως έτσι, το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου