Τελευταία Νέα

13/1/17

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Τέλος ο Μπράντον Τέιλορ!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Μπράντον Τέιλορ, ο οποίος άλλωστε είχε μπει στον "πάγο" στα δύο τελευταία παιχνίδια του "δικεφάλου".
Aρχικά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να εξηγεί πως αυτό έγινε για λόγους τακτικής -αφού προτιμήθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ακολούθως, δεν πέρασε στο παρκέ ούτε απέναντι στη Νεπτούνας, κάτι που έστελνε σαφές μήνυμα εν όψει της συνέχειας.
Ο Μπράντον Τέιλορ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου τον τελευταίο καιρό, με το "διαζύγιο" να μοιάζει αναπόφευκτο. Ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/1) το φινάλε της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ, αναζητώντας πλέον τον αντικαταστάτη του.
Στη Stoiximan.gr Basket League, ο Μπράντον Τέιλορ, είχε 2.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο Basketball Champions League είχε 4.2 πόντους και 2.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Η σχετική ανακοίνωση:
"H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Brandon Taylor. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Brandon Taylor για την παρουσία του στην ομάδα και την προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεα της καριέρας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου