Τελευταία Νέα

31/1/17

ΑΕΛ : Ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Ρέγες!

Παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο 27χρονος Ντιέγκο Ρέγες ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του την Τρίτη (31/1) το μεσημέρι στην Αθήνα.
Παίκτης της ΑΕΛ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) ο 27χρονος Ντιέγκο Ρέγες από την Ονδούρα. Ο διεθνής μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Λάρισας, Αλέξη Κούγια, προκειμένου οι "βυσσινί" να προλάβουν τις διαδικασίες και εν συνεχεία το βράδυ θα βρίσκεται στην Λάρισα για να γνωρίσει τουε νέους του συμπαίκτες.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στην Αθήνα, βρέθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα μας, ο 27χρονος κι εν ενεργεία διεθνής με την Ονδούρα κεντρικός επιθετικός, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ.
Ο Ντιέγκο Ρέγες, για το προφίλ του οποίου ενημερώσαμε με προηγούμενο δελτίο Τύπου, θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στη Λάρισα , προκειμένου να γνωριστεί με τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη και τους νέους του συμπαίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ'.
Ο Ντιέγκο Ρέγες είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1990, είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας (τελευταία συμμετοχή στις 22/1/2017), όπου μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί στις ομάδες της χώρας του Μάραθον και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου