Τελευταία Νέα

29/1/17

Παναιτωλικός : Aνακοίνωσε τον Ζαχαρία Καβουσάκη, ανανέωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης!

Με ανακοίνωση του ο Παναιτωλικός έκανε γνωστή και επίσημα τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Κυριακίδη μέχρι το 2020 αλλά και την απόκτηση του Καβουσάκη μέχρι το τέλος της σεζόν. 
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ η διοίκηση του Παναιτωλικού ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Κυριακίδη για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020 αλλά και για την απόκτηση του Ζαχαρία Καβουσάκη για τους επόμενους έξι μήνες.
Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ ήταν η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου για να ενισχυθούν στη θέση κάτω από τα γκολπόστ.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Κυριακίδη μάλιστα, την Κυριακή ήταν στο Αγρίνιο ο εκπρόσωπος του, Ίλια Ίβιτς προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος στον ενάμιση χρόνο που υπερασπίζεται την εστία του Παναιτωλικού, αναδείχτηκε MVP της προηγούμενης σεζόν, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και έχει πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας, συμφώνησε σήμερα στην επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020.
Επίσης, σήμερα συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Εργοτέλη και την ΑΕΛ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου