Τελευταία Νέα

31/1/17

Ατρόμητο : Τέλος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.
Το δεύτερο πέρασμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Ατρόμητο έμελλε να κρατήσει όσο και το πρώτο. Ο 35χρονος επιθετικός μετά από ένα χρόνο παραμονής (από το Δεκέμβριο του 16 μέχρι τον Ιανουάριο του 17) στο Περιστέρι έλυσε τη συνεργασία του και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Φέτος, ο Παπαδόπουλος είχε δέκα συμμετοχές (οι περισσότερες εκ των οποίων ως αλλαγή), ενώ πέτυχε ένα γκολ και είχε δύο ασίστ σε 472 λεπτά συμμετοχής.
Οι δύο πλευρές έλυσαν το πρωί της Τρίτης (31/1) το συμβόλαιο τους και πλέον ο 35χρονος επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της "πλούσιας" καριέρας του. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Παναιτωλικός.
Η ομάδα του Αγρινίου έχει δείξει το έντονο ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Παπαδόπουλου και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο και ακολούθησαν, Μπέρνλεϊ, Παναθηναϊκός, Λέτσε, Ντιναμο Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης. Έτσι, εάν επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου ο Παναιτωλικός θα γίνει ο δωδέκατος "σταθμός" της ποδοσφαιρικής του πορείας.
Λίγη ώρα αργότερα βγήκε και η σχετική ενημέρωση που ανέφερε:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον τελευταία εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που μας έκανε υπερήφανους το αξέχαστο καλοκαίρι του 2004 στην Πορτογαλία!.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπηρέτησε με σθένος τον Ατρόμητο σε δύο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους. Μια δυνατή προσωπικότητα, ένας ποδοσφαιριστής με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού και ήθους.
Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε τα εξής: «Ήταν καθαρά μια δική μου επιλογή να φύγω για αγωνιστικούς λόγους γιατί ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος ως ποδοσφαιριστής και θέλω πάντα να παίζω. Οι σχέσεις όμως σφυρηλατούνται όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά κυρίως έξω από αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, την οικογένεια Σπανού και τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια».
Εμείς τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στο δικό μας «αστέρι» και απλά θα του πούμε εις το επανιδείν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου