Τελευταία Νέα

27/1/17

Η κλήρωση του TOP-16 του FIBA Champions League!

Στρασμπούρ, Γιουβέντους και Παρτιζάν στον δρόμο των ελληνικών ομάδων που στοχεύουν στην πρόκριση στο TOP-16 του FIBA Champions League.
Στο πρώτο FIBA Champions League της ιστορίας, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ έκαναν το πρώτο βήμα προς την διάκριση. Η ομάδα του Ζντοβτς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από τη Μπεσίκτας, εκείνη του Πρίφτη περιορίστηκε στην τέταρτη θέση πίσω από τις Μονακό, Μπάνβιτ, Νίμπουργκ, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε επίσης τέταρτος πίσω από τις Βιλερμπάν, Νεπτούνας, Όλντενμπουργκ.
Οι τρεις ελληνικές ομάδες έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν απευθείας στο TOP-16 της διοργάνωσης και σήμερα (27/1) έμαθαν τους αντιπάλους τους στα playoffs. Στις 7-8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες και στις 21-22 του ίδιου μήνα οι ρεβάνς. Αρης και ΠΑΟΚ θα έχουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, ενώ η ΑΕΚ θα δώσει τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.
* Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την γαλλική Στρασμπούρ, που τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της πίσω από την Τενερίφη και την Αβελίνο.
* Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη λιθουανική Γιουβέντους, που τερμάτισε τέταρτη στον όμιλό της πίσω από την Τενερίφη, την Αβελίνο και τη Στρασμπούρ.
* Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, που τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από την Μπεσίκτας και την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των playoffs:
Άρης (Ελλάδα) - Στρασμπούρ (Γαλλία)
Βέντσπιλς (Λετονία) - Βενέτσια (Ιταλία)
Αβτοντόρ (Ρωσία) - Όλντενμπουργκ (Γερμανία)
Γιουβέντους (Λιθουανία) - ΑΕΚ (Ελλάδα)
ΠΑΟΚ (Ελλάδα) - Παρτιζάν (Σερβία)
Μακάμπι Ρισόν (Ισραήλ) - Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία)
Φρανκφούρτη (Γερμανία) - Καρσίγιακα (Τουρκία)
Σάσαρι (Ιταλία) - Νίμπουργκ (Τσεχία)
* Οι πρώτοι αγώνες στις 7-8 Φεβρουαρίου, οι επαναληπτικοί στις 21-22 του ίδου μήνα.

Το προφίλ των Γιουβέντους ,Στρασμπούρ και Παρτίζαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου